Στην πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ θα καταθέσει η πρώην συντροφός του ηθοποιού, Κέιτ Μος. Η διάσημη καλλονή αναμένεται να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα την Τετάρτη. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της Daily Mail, η Κέιτ Μος θα καταθέσει τελικά στη δίκη του Τζόνι Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση 100 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της Άμπερ Χερντ.

Η Άμπερ Χερντ ήταν αυτή που κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφο του Τζόνι Ντεπ (ήταν ζευγάρι με την Κέιτ Μος το 1994) και σε ένα βίαιο περιστατικό ανάμεσά τους. Ωστόσο, όπως φάνηκε οι δικηγόροι του ηθοποιού περίμεναν πώς και πώς αυτήν την αναφορά της για να καλέσουν ως μάρτυρα την Κέιτ Μος.

Συγκεκριμένα, η Άμπερ Χερντ αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, κατά το οποίο λέγεται ότι ο Ντεπ έσπρωξε την Κέιτ Μος από τις σκάλες, την περίοδο που ήταν ζευγάρι. «Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Κέιτ Μος, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου», δήλωσε στην κατάθεσή της.

Ωστόσο, αυτή η αναφορά της δίνει τη δυνατότητα στην Κέιτ Μος που διατηρεί καλές σχέσεις με τον Τζόνι Ντεπ να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου και να τον υπερασπιστεί.

«Η Κέιτ Μος είναι ακόμα, φίλη με τον Τζόνι. Στο παρελθόν, δεν επιτρεπόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο να έρθει και να καταθέσει υπέρ του. Τώρα όμως, η κυρία Χερντ μας έδωσε την ευκαιρία», είπε ένας από τους δικηγόρους του Ντεπ στη New York Post.

Και συνέχισε: «Αυτό που έκανε η Χερντ είναι ένα μεγάλο λάθος. Άθελά της μας άνοιξε μια ακόμα πόρτα. Επιπλέον, αυτό το περιστατικό που ισχυρίζεται για την κυρία Μος και τον κύριο Ντεπ δεν ισχύει και το μοντέλο θα το επιβεβαιώσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ