Η δυσφήμιση 50 εκατομμυρίων δολαρίων του Τζόνι Ντεπ κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ έχει γίνει το θέμα συζήτησης όλου του κόσμου. Η υπόθεση, η οποία ξεκίνησε στις 11 Απριλίου στο Fairfax της Βιρτζίνια, έγινε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τον τελευταίο μήνα.

Τα τελευταία χρόνια, ο Tζόνι Ντεπ αντιμετώπισε μεγάλη αντίδραση, με αποτέλεσμα να χάσει πολλά μεγάλα έργα της καριέρας του, όπως το «Fantastic Beasts» και η πιο αγαπημένη του σειρά ταινιών «Πειρατές της Καραϊβικής».

Έτσι η έκτη ταινία έχει συναντήσει αρκετά προβλήματα αφού έχασε τον κεντρικό της πρωταγωνιστή, τον Καπετάνιο Tζακ Σπάροου του Τζόνι Ντεπ.

Η Disney έκοψε επαφές με τον γνωστό ηθοποιό και τον έδιωξε από την έκτη ταινία, όταν το περίφημο δημοσίευμα της Άμπερ Χερντ στο Washington Post έκανε το γύρο του διαδικτύου το 2018.

Τώρα, η εταιρία φαίνεται πως έχει βρει αντικαταστάτη για το ρόλο του θρυλικού πειρατή. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο The Sunday Times, ο παραγωγός των ταινιών «Πειρατές της Καραϊβικής», Τζέρι Μπρουκχάιμερ, αποκάλυψε πως η Disney εργάζεται σε ένα sequel στο οποία γυναίκα θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Συγκεκριμένα, η Μάργκο Ρόμπι θα αντικαταστήσει τον Τζακ Σπάροου. Βέβαια, η εταιρία δεν απέρριψε εντελώς το ενδεχόμενο κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψει στο franchise ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως δε θα γυρνούσε ούτε με 300 εκατομμύρια δολάρια.

(Mega Agency)

Να υπενθυμίσουμε ότι οι σκληροπυρηνικοί θαυμαστές του άρχισαν να υπογράφουν μια παλιά αίτηση με την απαίτηση να θέλουν τον σταρ πίσω στο franchise.

Η αναφορά του Change.org που γράφει «τον θέλουμε πίσω» έχει στόχο 500.000 υπογραφές και έχει λάβει τεράστια ανταπόκριση από τους θαυμαστές εν μέσω της υπόθεσης συκοφαντικής δυσφήμισης. Μέχρι στιγμής, η αίτηση έχει φτάσει τις 435.000 υπογραφές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ