Μαύρες μνήμες από την εισβολή στην Κύπρο ξυπνά ο πόλεμος στην Ουκρανία. Η Ευρυδίκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τις δύσκολες ώρες που είχε βιώσει με την οικογένειά της, όταν ήταν μόλις 6 ετών. Η Ευρυδίκη θυμάται την εισβολή στην Κύπρο και η περιγραφή της σοκάρει.

Η Ευρυδίκη θυμάται την εισβολή στην Κύπρο

«Ήμουν μόλις 6 χρόνων όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο. Οι εικόνες είναι θολές, αλλά υπάρχουν οι μνήμες σαν συναισθήματα. Υπάρχει κάτι που με βαραίνει. Υπάρχει ο πόνος, η πίκρα, δεν αλλάζει αυτό όσα χρόνια κι αν περάσουν. Θυμάμαι τα βράδια κρυβόμασταν κάτω από τα κρεβάτια, όταν χτυπούσαν οι σειρήνες και άρχιζαν οι βομβαρδισμοί», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη μιλώντας για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

Και συνέχισε: «Για μεγάλο χρονικό διάστημα ξυπνούσα στον ύπνο μου από εφιάλτες. Είναι ό,τι χειρότερο. Ο πόλεμος είναι φρίκη. Είχαμε μαζευτεί τα γυναικόπαιδα στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς στη Λεμεσό και περιμέναμε τους άνδρες να επιστρέψουν από τον πόλεμο. Χωρίς να ξέρουμε αν ζουν και αν είναι καλά».

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά και η Eurovision

Στη συνέχεια, σε ερώτηση της δημοσιογράφου αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε: «Οι άνθρωποι που είναι κοντά σε κάποιους ανθρώπους έχουν μια άλλη εικόνα από αυτή που γνωρίζουμε εμείς. Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί τίποτα. Οι άνθρωποι που έχουν σφάλει και έχουν κάνει εγκλήματα πρέπει να πληρώνουν».

Τέλος, η Ευρυδίκη μίλησε και για τη φετινή εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision, αποκαλύπτοντας πως θεωρεί πολύ ταλαντούχα την καλλιτέχνιδα που θα φύγει για Ιταλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ