Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όπως και αρκετοί ακόμα διάσημοι, δεν μπορούν να κρύψουν την οργή τους για τα όσα έχουν συμβεί στην Κιβωτό του κόσμου.

Μετά την καταγγελία του 19χρονου ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από τον πατέρα Αντώνιο, νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών.

H ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την Κιβωτό του κόσμου

«Για να καταλήξει από Κιβωτός του Κόσμου σε… Κιβώτιο Παραπόνων όλου σχεδόν του κόσμου, κύλησε πολύ βρώμικο νερό στ’ αυλάκι. Σωρεύτηκε για πολλά χρόνια ο εκφοβισμός. Εν..κιβωτίστηκε σε πολλές παιδικές ψυχές ο εξευτελισμός. Αθροίστηκε σε τόσα παιδικά κορμάκια ο…παραδειγματισμός. Εγλεισμοί σε κλουβιά, στέρηση τροφής, κακοποιητικές πράξεις, ασελγείς νύχτες και επαχθείς μέρες!

Και τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν το ένα πίσω από το άλλο και να ξερνούν όλη τη δυσωδία! Όλο το δηλητήριο που κατάπιναν από φόβο, παιδιά ήδη πολύ ταλαιπωρημένα από πριν στις δικές τους οικογένειες!

Γι αυτό, αν οι καταγγελίες αποδειχθούν αληθείς, οι δράστες πέρα από τα ποινικά και οικονομικά τους εγκλήματα, αιτούμαι να διωχθούν και για ένα ακόμη, πολύ σοβαρό. Για το ότι συνέθλιψαν την πίστη αυτών των παιδιών ότι ίσως αξίζουν μια καλύτερη ζωή.

Και η πολιτεία επιτέλους ας αποδομήσει την όποια δομή είναι σαθρή. Την όποια δομή αποδομεί παιδικές ψυχές, και μάλιστα παίρνει και γι’ αυτό επιχορήγηση. Όχι άλλη φαυλότητα. Έλεος πια», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την Κιβωτό του κόσμου.

Πρώην εθελόντρια στην Κιβωτό του κόσμου, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είπε: «Είχα πάει σαν νοσηλεύτρια γιατρός. Η κατάσταση ήταν πολύ χάλια. Τα παιδιά ήταν σε χάλια κατάσταση. Εγώ διέκρινα μια φοβία στα μάτια τους. Μίλησα με την υπεύθυνη εκεί η οποία είχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά. Μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτα.

Τα παιδιά ήταν πολύ φοβισμένα. Δεν μπορούσαν καν να μιλήσουν. Δεν θέλανε βασικά. Υπήρχαν κάποια πολύ μεγαλύτερα τα οποία ρώτησα αν δουλεύουν στην Κιβωτό και κατάλαβα ότι κάνουν πολύ σκληρές εργασίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ