Γέννησε η Κέιλι Κουόκο. Η 37χρονη ηθοποιός του The Big Bang Theory έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Τομ Πέλφρεϊ. Τα νέα ανακοινώθηκαν το Σάββατο 1 Απριλίου, ωστόσο η Κέιλι Κουόκο γέννησε την κόρη της την Πέμπτη 30 Μαρτίου.

Το όνομα που θα πάρει η μικρή είναι Ματίλντα Καρμάιν Ρίτσι Πέλφρεϊ.

«Παρουσιάζουμε τη Ματίλντα Καρμάιν Ρίτσι Πέλφρεϊ το νέο φως της ζωής μας! Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες για αυτό το μικρό θαύμα. Ευχαριστούμε τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, την οικογένεια και τους φίλους που μας βοήθησαν πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες. Είμαστε ευλογημένοι πέρα από όσο μπορείτε να πιστέψετε. Τομ Πελφρεϊ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να σε ερωτευτώ περισσότερο, αλλά συνέβη», έγραψε η Κέιλι Κουόκο και μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες της κόρης της από το μαιευτήριο στην αγκαλιά της, αλλά και σε εκείνη του μπαμπά της.

Και ο Τομ Πέλφρεϊ δημοσιοποίησε τα χαρμόσυνα νέα μέσω του δικού του λογαριασμού στο Instagram. «Η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη για αυτό το θαύμα. Ματίλντα Καρμάιν Ρίτσι Πέλφρεϊ, 3/30. Αιώνια ευγνώμων για τη δύναμη και τη γενναιότητα της αδελφής ψυχής και της καλύτερής μου φίλης Κέιλι Κουόκο. Είσαι υπέροχη», έγραψε.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του 2022. Ήταν τον περασμένο Μάιο, μόλις λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του δεύτερού της διαζυγίου, όταν ανακοίνωσε τη σχέση τους. Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Οκτώβρη. «To κοριτσάκι του Πέλφρεϊ έρχεται το 2023. Αισθάνομαι παραπάνω από ευλογημένη», έγραφε τότε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ