Η Κέιλι Κουόκο και ο Τζόνι Γκαλέκι υποδύθηκαν το ζευγάρι στην οθόνη για το The Big Bang Theory όμως ήταν ζευγάρι και στην πραγματική ζωή. Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2008 και τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 2010. Ωστόσο κράτησαν τη σχέση τους σε μεγάλο βαθμό κρυφή.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Vanity Fair η Κέιλι Κουόκο ο λόγο ήταν ότι ήθελαν να προστατεύσουν τους θαυμαστές της σειράς και την αντίληψη που είχαν για τους ρόλους που υποδύονταν.

«Όταν βγαίναμε ραντεβού, ο Τζόνι ανησυχούσε πολύ μήπως καταστρέψει την οπτική των θαυμαστών για τον Λέοναρντ και την Πένι, επειδή δεν είχαν έβγαινανι ακόμα σε εκείνο το σημείο της σειράς», εξήγησε. Αρχικά εκείνη δεν είχε θεωρήσει ότι είναι σημαντικό, ωστόσο εκ των υστέρων κατάλαβε τη σημαία που είχε.

«Ήταν πολύ προστατευτικός για το τι θα σκέφτονταν οι θαυμαστές, γιατί θέλαμε να θέλουν τον Λέοναρντ και την Πένι μαζί τόσο πολύ, που αν μας έβλεπαν μαζί στην πραγματική ζωή, θα μπορούσε να καταστρέψει όσα φαντάζονταν» είπε η ηθοποιός.

«Αν χωρίζαμε, πώς θα επηρέαζε αυτό την αποδοχή των χαρακτήρων από τους [θαυμαστές]», αναρωτιόταν ο Τζόνι.

Αυτή τους η απόφαση ωστόσο δεν ήταν εύκολη.

«Σε κάποιο σημείο ένιωσα σαν να ζούσαμε αυτό το ψέμα επειδή επρόκειτο να βραβεύουμε παραστάσεις και εκδηλώσεις και να προσποιούμαστε ότι δεν είμαστε ζευγάρι, ενώ στην πραγματικότητα ήμασταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι», δήλωσε ο Τζόνι Γκαλέκι.

Επιπλέον η Κέιλι αναφέρθηκε στις σκηνές αγάπης στη σειρά με τον Τζόνι μετά το τέλος της σχέσης τους. Το πρώην ζευγάρι παρέμεινε δεμένο όλα αυτά τα χρόνια και έχουν κάνει κοινές εμφανίσεις, παρόλο που και οι δύο έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή. Η Κέιλι Κουόκο βρίσκεται σε σχέση με τον ηθοποιό του Ozark Τομ Πέλφρεϊ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ