Έναν νέο έρωτα ζει η Κέιλι Κουόκο λίγους μόλις μήνες μετά από την ανακοίνωση του δεύτερου διαζυγίου της. Το αστέρι του Flight Attendant και του The Big Bang Theory μοιράστηκε στο Instagram την Τρίτη αρκετές φωτογραφίες, οι οποίες περιλάμβαναν και τον αγαπημένο ηθοποιό Τομ Πέλφρεϊ.

Συνεσταλμένη, η 36χρονη δεν ανέφερε ρητά τη σχέση τους, αλλά έγραψε για τον νέο της έρωτα: «Η ζωή τον τελευταίο καιρό», συμπληρώνοντας ένα γενικό ποιητικό απόφθεγμα: «ο ήλιος διαπερνά τα σύννεφα, ακτίνες χρυσού γλιστρούν στα μάτια και την καρδιά μου, ακτίνες κίτρινου για να σπάσουν το γκρι».

Στη σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε, η Κέιλι Κουόκο δεν ξεκίνησε τη δημοσίευση με μια φωτογραφία του Τομ Πέλφρεϊ, αλλά επέλεξε μια γραφική φωτογραφία εξωτερικής πισίνας με βουνά πίσω της. Συνέχισε με ένα σύντομο βίντεο κλιπ που χαιρετά τον σκύλο της και δυο φλιτζάνια καφέ. Στη συνέχεια δημοσίευσε δύο polaroid με την ίδια και τον 40χρονο ηθοποιό της σειράς Ozark. Στην πρώτη έχουν κολλημένα τρυφερά τα μάγουλά τους, ενώ η Κέιλι Κουόκο ρίχνει μια ματιά στον αγαπημένο της χαμογελώντας, ενώ στην επόμενη κάνει μια γκριμάτσα. Στην τελευταία από τις κοινές τους φωτογραφίες ο Τομ δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο της Κέιλι, ενώ φαίνεται πως βρίσκονταν ταξίδι αναψυχής στο βουνό

(Instagram/kaleycuoco)

Η σταρ του Wedding Ringer ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον επί τρία χρόνια σύζυγό της, Καρλ Κουκ, στα τέλη του 2021. Αν και η σχέση τους φαίνεται να έληξε με φιλικούς όρους, η Κέιλι Κουόκο, είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για τον επώδυνο χωρισμό της, περιγράφοντάς τον ως μια «δύσκολη στιγμή» στη ζωή της. Σε δηλώσεις της στο Glamour είχε πει ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ ξανά. «Θα ήθελα πολύ να έχω μια μακροχρόνια σχέση ή μια συντροφικότητα. Αλλά δεν θα παντρευτώ ποτέ ξανά. Με τίποτα. Μπορείς να το βάλεις κυριολεκτικά στο εξώφυλλο», είχε δηλώσει τότε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ