Η Εύα Καϊλή άλλαξε δικηγόρο λίγο πριν από την εξέταση της νέας της αίτησης για αποφυλάκιση. Δεν την εκπροσωπεί πλέον ο Ανδρέας Ριζόπουλος.

Η αλλαγή αυτή έγινε λίγες μέρες μετά την τρίτη αίτησή της για αποφυλάκιση που θα εξεταστεί στις 16 Φλεβάρη. Σύμφωνα με το «Πρωινό», η Εύα Καϊλή δεν ήταν ευχαριστημένη από το γεγονός ότι δεν αποφυλακίστηκε ενώ άλλα σενάρια αναφέρουν ότι δεν συμφωνούσε με την πρόταση του κ. Ριζόπουλου να παραδεχτεί ότι είναι ένοχη ώστε να αποφυλακιστεί.

Ο νέος της δικηγόρος αποκαλείται «δικηγόρος του διαβόλου», ο διάσημος ποινικολόγος, Σβεν Μαίρη. Ο ίδιος μιλώντας σε βελγική εφημερίδα τόνισε ότι δεν θα τοποθετηθεί για την υπόθεση μέχρι να αποφυλακιστεί η ευρωβουλευτής.

Το περιβάλλον της έκανε δήλωση αναφέροντας: «Η Εύα Καϊλή δήλωσε την έντονη δυσαρέσκειά της προς τον Βέλγο δικηγόρο Αντρέ Ριζόπουλο. Θεώρησε ότι η επιχειρηματολογία του δεν έπεισε τους δικαστές και η τοποθέτησή του δεν την βρήκε σύμφωνη με αποτέλεσμα να αναζητήσει την αντικατάστασή του». Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος παραμένει εκπρόσωπός της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ