Το σκάνδαλο Qatargate φαίνεται πως έφερε το οριστικό τέλος στη σχέση της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζιόρτζι ενώ πλέον το μόνο που τους ενώνει είναι η κόρη τους.

Το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουνίου ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στη «Super Κατερίνα» αποκάλυψε ότι βρίσκοντα πολύ κοντά στη λύση του συμφώνου συμβίωσης που είχαν κάνει.

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου αποκάλυψε περισσότερα μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega. «Η κυρία Καϊλή είναι σε ουσιαστική διάσταση με τον σύντροφο της, τον κύριο Φραντσέσκο Τζιόρτζι. Αυτό που τους ενώνει όμως και θα τους ενώνει δια βίου είναι η κορούλα τους. Δεν υπάρχει γάμος, ούτε θρησκευτικός ούτε πολιτικός και η πρόταση μου προς την κυρία Καϊλή είναι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη λύση του συμφώνου συμβίωσης», ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Είμαστε αισιόδοξοι»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ανάκριση συνεχίζεται μέχρι τουλάχιστον τα τέλη του 2023. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί κάθε μέρα που διαβάζουμε τη δικογραφία, που είναι χιλιάδες σελίδες, ανακαλύπτουμε στοιχεία που είναι υπέρ της αθωότητας της κυρίας Καϊλή, τα οποία δεν μας είχανε δοθεί μέχρι πρότινος».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ