Η Εύα Καΐλή θέλει αναμφισβήτητα να επιστρέψει στο Ευρωκοινοβούλιο τόνισε ο συνήγορος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Έγινε ένας διάλογος με τον ανακριτή και με τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα όπου τους είπα και το δέχτηκαν, ότι δεν μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά της μόνο στις Βρυξέλλες, αλλά θα πρέπει να έχει δυνατότητα να πηγαίνει και στο Στρασβούργο», ανέφερε συγκεκριμένα και κατέληξε ότι θα βρίσκεται προσεχώς στις διαδικασίες.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος περιέγραψε το κλίμα που υπήρξε όταν μαζί με την Εύα Καΐλή βρέθηκαν σε στέκι ευρωβουλευτών. «Υπήρχε μια ανησυχία και από εμένα και από την κυρία Καΐλή μην αντιμετωπίσουμε αρνητικό κλίμα. Σας πληροφορώ, όλοι σηκώθηκαν και τη χαιρέτησαν. Και η ίδια δεν το περίμενε.

Ερωτηθείς για τις σχέσεις που έχει πλέον με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι η Εύα Καϊλή, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε ότι είναι κοντά στο να λύσει το σύμφωνο συμβίωσης.

«Είναι μια τυπική συνύπαρξη. Τους ενώνει μόνο το παιδί. Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το συμφώνου συμβίωσης. Κουβεντιάζαμε αυτές τις μέρες ότι το ενδεχόμενο να λυθεί το σύμφωνο είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις. Εγώ της είπα να το σκεφτεί. Η κυρία Καϊλή προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση» ανέφερε ο δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης:

Η Εύα Καϊλή στην πρώτη της συνέντευξη: «Είχα παραλύσει από τον τρόμο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ