Εκτός από το τεράστιο ταλέντο του ο Έλβις Πρίσλεϊ, έμεινε στην ιστορία και για το ξεχωριστό στιλ του. Οι στολές και τα κοστούμια που φορούσε στη σκηνή ήταν δημιουργίες που φτιάχνονταν sur mesure για τον βασιλιά του ροκ εντ ρολ και απαιτούσαν μεγάλο κόπο και πολύ χρόνο για να ολοκληρωθούν. Μία από τις θρυλικές ολόσωμες στολές του Έλβις πουλήθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία μαζί με την κάπα της.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το κοστούμι που είχε φορέσει στην πρώτη από τις τέσσερις συναυλίες που είχε δώσει το 1972 στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης και που φιγουράρει και στο εξώφυλλο του αντίστοιχου live δίσκου, ο οποίος έγινε τρεις φορές πλατινένιος.

Η εν λόγω στολή που είναι ένα από τα πιο πολυ-φωτογραφημένα κοστούμια του, πουλήθηκε έναντι του ποσού των $1.012.500 δολαρίων.

Στην ίδια δημοπρασία. πουλήθηκαν ακόμη το κράνος που φορούσε στην ταινία “Viva Las Vegas”, προς $23.750 δολάρια, ένα tuxedo που φορούσε στην ταινία “Frankie & Johnny”, προς $75.000 δολάρια και ένα ζευγάρι μπότες που είχε φορέσει πάνω στη σκηνή προς $28.750 δολάρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ