Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό ΟΚ! με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς IQ 160. Ένα backstage στιγμιότυπο με τον συμπρωταγωνιστή της μοιράστηκε στη συνέχεια η ηθοποιός με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Θα του κάνω κι άλλα βασανιστήρια από σήμερα και για όλες τις επόμενες Κυριακές. Θα γκρινιάζει αλλά πιστεύω θα του αρέσει. Κι ας μη το παραδέχεται» σημείωσε λαμβάνοντας δεκάδες σχόλια από φίλους και συναδέλφους. Ξεχωρίζει αυτό που έκανε η Έλενα Τοπαλίδου.

Η σύζυγος του Νίκου Κουρή έβαλε εικονίδα με αστεράκια και καρδούλες θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους ευχηθεί καλή επιτυχία για την πρεμιέρα τους στο IQ 160.

Η Έλενα Τοπαλίδου είχε μιλήσει λίγους μήνες νωρίτερα στο περιοδικό ΟΚ! και τον Μιχάλη Ροδόπουλο για την οικογενειακή ζωή της με τον Νίκο Κουρή.

«Η οικογενειακή ζωή του σπιτιού μας ομολογώ ότι είναι ευτυχισμένη. Και όχι συμβιβασμένη. Καθόλου όμως. Με τα χαλιά που τραβιούνται για να ξαναδείς πράγματα, με τον γιο μας ένα παιδί πολύ ανεξάρτητο και πολύ έξυπνο συναισθηματικά, που βοηθά και τους υπόλοιπους στην οικογένεια. Ο Πέτρος έχει συναισθηματικό ταλέντο. Είναι ένα πλάσμα με πολύ μεγάλο δώρο, από ψηλά. Ποτέ του δεν είχε κόμπιασμα για τίποτε. Έχω την αίσθηση ότι θα τα καταφέρει όμορφα στη ζωή του. Μας έλεγε η δασκάλα στο Δημοτικό: “Καταλαβαίνει πότε δεν είμαι καλά και έρχεται και μου λέει: ‘Μην ανησυχείτε, όλα θα πάνε καλά’”. Και ήταν στην Δ’ Δημοτικού. Έχει ενσυναίσθηση. Κι εγώ έχω πάρα πολύ. Μου λέει ο Νίκος: ”Φαντάζεσαι κάτι για κάποιον και είναι το σωστό, τον εξυπηρετείς, τον βοηθάς”. Νιώθω ότι θα πρέπει να βοηθήσεις, ειδικά τους πιο νέους ανθρώπους, είναι σωστό να τους βοηθάμε να εμπνέονται και να ονειρεύονται» είχε πει.

«Ήθελα πάρα πολύ κι άλλο παιδάκι. Αλλά το έχασα, τρία χρόνια μετά τον Πέτρο, ανήμερα των γενεθλίων του. Ήταν κοριτσάκι, 5 μηνών στην κοιλιά μου και χρειάστηκε να το γεννήσω κάπως για να το πάρουν. Το ήθελα πάρα πολύ. Έκλαψα πολύ. Τρόμαξε κι ο Νίκος λίγο και δεν έγινε μετά» πρόσθεσε για τον γιο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ