Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια κοινή ανάρτηση ενός βίντεο από τον υπέρηχο που έκανε η τραγουδίστρια.

Παράλληλα, η Έλενα Τσαγκρινού εξομολογήθηκε πως πριν από λίγους μήνες είχε μια αποβολή, αλλά πως με τον σύντροφό της δεν το έβαλαν κάτω.

«Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή, αποχή από όλες τις live εμφανίσεις, ακινησία, ζαλάδες και άλλα, ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ, να σταθεροποιήσουμε το μωράκι .

Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν από λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε.

Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε. Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες.

Έρχεται πολύ συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε.

Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Πώς γνωρίστηκαν η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan;

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan είχαν μιλήσει για τη γνωριμία τους πριν από έναν χρόνο στο περιοδικό ΟΚ!

«Πρώτη φορά την είδα στα Mad VMA το 2019, τραγουδούσε μαζί με τον Oge. Εγώ καθόμουν δίπλα στον Mad Clip και τον ρώτησα: «Τι είναι αυτό που βλέπουμε;» με την καλή έννοια και γύρισε και μου είπε: «Η Έλενα είναι κροτίδι». Ήθελα να συνεργαστούμε από τότε και να συμμετάσχει στο κομμάτι Eros, όμως δεν τα κατάφερα. Αργότερα, όταν μπήκα στην Panik, ζήτησα να συνεργαστούμε γιατί μου είχε μείνει απωθημένο. Κάπως έτσι έγινε ουσιαστικά και η γνωριμία μας. Περίπου πριν από έναν χρόνο δηλαδή», έλεγε ο DJ Stephan.

«Μου έδειξε ότι του αρέσω όταν γνωριστήκαμε από κοντά. Και να διευκρινίσω κάτι, γιατί πολλά ακούγονται και γράφονται, ήμασταν ελεύθεροι και οι δύο όταν ξεκίνησε η σχέση μας. Ήταν καρμικό να είμαστε μαζί», δήλωνε η Έλενα Τσαγκρινού.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ