Το βράδυ της Κυριακής ο DJ Stephan ετοίμασε για την αγαπημένη του Έλενα Τσαγκρινού μια έκπληξη που θα τη θυμάται για πάντα.

Ο ίδιος γονάτισε μπροστά σε εκατοντάδες άτομα και της έκανε πρόταση γάμου προσφέροντάς της ένα μονόπετρο. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε το πολυπόθητο «ναι» ενώ χθες το απόγευμα αποφάσισε να δείξει το εντυπωσιακό δαχτυλίδι στους followers της.

Η Έλενα Τσαγκρινού τράβηξε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο δείχνοντας τον DJ Stephan να διαβάζει τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την πρόταση γάμου. Κάποια στιγμή μάλιστα γύρισε την κάμερα στα χέρια της δείχνοντας το λαμπερό μονόπετρο.

Δείτε το βίντεο:

«Με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο»

Σε συνέντευξή τους στο περιοδικό ΟΚ! τον Φεβρουάριο του 2023 το ερωτευμένο ζευγάρι είχε μιλήσει για τη σχέση τους με την Έλενα να αποκαλύπτει για τον αγαπημένο της: «Eίναι πολύ ντόμπρος και ειλικρινής άνθρωπος. Μέσω της σχέσης μας έχω αλλάξει και εγώ, με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Στα δικά μου μάτια τα έχει όλα.

Είμαι τυχερή που υπάρχει στη ζωή μου γιατί καταλαβαίνει τον χαρακτήρα μου. Σίγουρα παίζει ρόλο και το γεγονός πως είναι άνθρωπος της δουλειάς, γιατί κάποιος που είναι εκτός μπορεί να πει “αυτή είναι τραγουδίστρια, έχει αυτή την εμφάνιση, άρα είναι μόνο αυτό”, αλλά δεν είναι έτσι. Αυτό που με ενοχλεί μόνο είναι πως δεν σταματάει να δουλεύει ποτέ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ