Το θέμα που απασχόλησε όλες τις πρωινές εκπομπές της Πέμπτης ήταν η κόντρα που ξεκίνησε ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη. Οι δύο παρουσιάστριες αντάλλαξαν μηνύματα στο Twitter τους κάνοντας αποκαλύψεις για την συνύπαρξή τους στο ίδιο κανάλι αλλά και για τα πρόσωπα «κλειδιά» στην επαγγελματική τους ζωή.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε την ευκαιρία να απαντήσει σήμερα και μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν. Ήμουν πάντα χαμηλόμισθη και με το βλέμμα χαμηλωμένο. Εσύ ξέρεις το ήθος μου και πώς δουλεύω και πώς κινούμαι», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Το θέμα παρουσίασε στη δική της εκπομπή και η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» μάλιστα δέχτηκε ένα μήνυμα στον αέρα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Εγώ θα το κλείσω όλο αυτό γιατί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις μου έστειλε ένα emoji» είπε η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Open. Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν αποκάλυψε τι της έστειλε η παρουσιάστρια. «Εδώ θα μείνει. Δεν θα βγει παραέξω. Δεν είμαι σαν κάτι άλλες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ