Το ρολόι του, μάρκας rolex που φορούσε τη στιγμή της δολοφονίας της συζύγου του Καρολάιν, βγάζει στο σφυρί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, ο Αναγνωστόπουλος ανέθεσε σε γυναίκα δικηγόρο να αναλάβει την πώλησή του.

Το rolex Submariner με τη μαύρη πλάκα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, βγήκε στο «σφυρί» και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σκληρή διαπραγμάτευση, ξεκίνησε πριν 4 μήνες. Τελικά ο πιλότος που δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν και κρέμασε το σκύλο της οικογένειας για να κρύψει τα ίχνη του, κατάφερε να πουλήσει το ρολόι που λέγεται ότι φορούσε την στιγμή της αποτρόπαιας πράξης του. Η δικηγόρος των Αθηνών στην οποία ανέθεσε τις διαπραγματεύσεις της πώλησης, συναντήθηκε με τον μυστηριώδη αγοραστή σε καφέ στο Κολωνάκι και η συμφωνία «έκλεισε» με τιμή πώλησης τα 7.800 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αγοραστής ανήκει στο χώρο του κοσμήματος και τελικά συμφώνησε να αγοράσει το ρολόι του δολοφόνου στα 7.800 ευρώ μετά από τις διαπραγρατεύεσεις που έγιναν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ