Αν και πριν από λίγες ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε δηλώσει μέσω του δικηγόρου του την απόφασή του να παραιτηθεί από τη δίκη του στο Εφετείο, ωστόσο ο εισαγγελέας ανέφερε ότι σε αυτό το στάδιο δεν είναι δυνατή η παραίτηση και δεν έκανε δεκτό το αίτημα.

Την παραίτησή τους υπέβαλαν και οι δικηγόροι υπεράσπισης του καταδικασμένου πρωτοδίκως πιλότου. Το δικαστήριο αποφάσισε να διορίσει αυτεπαγγέλτως δυο νέους δικηγόρους για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Παράλληλα, η εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στο άρθρο του περιοδικού ΟΚ! όπου η Τασούλα Παπανικολάου γράφει για τις επιστολές που δέχεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη φυλακή παραθέτοντας ένα απόσπασμα από αυτές.

«Είμαι σίγουρη ότι δεν είσαι αυτός που περιγράφουν και δεν σου αξίζει όλο αυτό. Νομίζω ότι κάτι άλλο έχει συμβεί και εσύ δεν το λες για δικούς σου λόγους. Θα ήθελα να έρθω στη φυλακή να σε επισκεφτώ. Θα ήθελα πολύ να μιλήσουμε. Να ξέρεις, υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που σκέφτεται και δεν πιστεύει τα ψέματα που λένε κάθε ημέρα. Έχω μάθει το πόσο καλό παιδί ήσουν και πως όλοι έλεγαν τα καλύτερα για σένα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ