Η Λένα Παπαληγούρα ετοιμάζεται να γίνει νονά. Η ηθοποιός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, θα βαφτίσει την κόρη ενός αγαπημένου φίλου και συνεργάτη. Πρόκειται για τον σκηνοθέτη Δημήτρη Τάρλοου με τον οποίο έχει συνεργαστεί σε αρκετές παραστάσεις στο θέατρο Πορεία.

Η Λένα Παπαληγούρα ανάμεσα στον Δημήτρη Τάρλοου και την Ιωάννα Παππά.
Στιγμιότυπο από την παράσταση «Οι Τρειςευτυχισμένοι» με την Δημήτρη Τάρλοου και τη Λένα Παπαληγούρα στη σκηνή του θεάτρου Πορεία.

Η Λένα Παπαληγούρα θα γίνει νονά της κόρη του Δημήτρη Τάρλοου και της συντρόφου του, Στέλλας.

Ο σκηνοθέτης είναι ο εγγονός του συγγραφέα Μ. Καραγάτση. Μάλιστα, έχει ανεβάσει πολλά από τα έργα του στο θέατρο.

«Πέρα από τον Καραγάτση που είχε υπάρξει κριτικός θεάτρου για ένα διάστημα, δεν υπήρχε μέλος της οικογένειάς μου που να έχει ασχοληθεί ενεργά με το θέατρο, άρα είμαι ο πρώτος. Και ίσως αυτό να είναι σωτήριο, διότι η έκφραση της καλλιτεχνικότητας που είχα, έγινε σε έναν τομέα όπου δεν είχα τον φόβο της σύγκρισης και μπορούσα να εκφραστώ πιο ελεύθερα», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην Athenvoice το 2020.

«Οι δυνατότητες σου έχουν σχέση με το τι είσαι εσωτερικά σαν ακέραια ύπαρξη. Η ιστορία των δικών σου δεν είναι κάτι δεδομένο, δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιοι πρόγονοί σου ήταν κάποιοι θα είσαι και εσύ. Έχω γνωρίσει πολύ μεγάλες απογοητεύσεις, έχω χτίσει τη δική μου ιστορία και προσωπικότητα με κόπο. Αυτό το θέατρο έγινε με κόπο, απλά δεν το νιώθω ως κόπο. Έχω φάει και εγώ πολύ ξύλο για να δημιουργήσω τη δική μου ιστορία και προσωπικότητα. Είναι μέσα στο «αγροτικό» σου πρέπει να το φας το ξύλο, μπορώ να πω ότι όλη η ζωή στην Ελλάδα είναι ένα αγροτικό και όταν πεθάνεις υπάρχουν δύο περιπτώσεις: να λένε αυτοί που σε μισούσαν τι καλός που ήσουν ή να λένε τι καλά που έφυγες. Τρίτη περίπτωση δεν υπάρχει».

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ