Με «Ριγολέττο» από την Εθνική Λυρική Σκηνή άνοιξε το Ηρώδειο το βράδυ Πέμπτης. Το αριστούργημα του Τζουζέππε Βέρντι θα παρουσιαστεί και στις 5, 8 και 11 Ιουνίου 2022 στο Ωδείο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Στην πρεμιέρα του βρέθηκε και η Λένα Παπαληγούρα συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Άκη Πάντο.

Γιάννης Καπλάνης-Λένα Παπαληγούρα- Κώστας Πάντος- Νατάσσα Τριανταφύλλη

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού. Παρόλο που η Λένα Παπαληγούρα είναι συνηθισμένη να έχει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της δουλειάς της, ο σύζυγός της είναι χαμηλών τόνων.

Η Λένα Παπαληγούρα επέλεξε ένα παστέλ φόρεμα για την έξοδό της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 9 Οκτωβρίου 2018, στο Θησείο, και έχει αποκτήσει δύο γιους.

«Ο άντρας μου δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο. Μόνο πλάγια, ο αδελφός του είναι σύντροφος της Ιωάννας Παππά και έτσι προέκυψε και γι’ αυτό μας πάντρεψε η Ιωάννα. Τα παιδιά ήρθαν γρήγορα στη ζωή μας. Όταν είναι έτοιμοι οι άνθρωποι συμβαίνει. Επειδή οι γονείς μου με απέκτησαν σε μεγάλη ηλικία και προσπαθούσαν πολλά χρόνια και δεν ήρθα εύκολα, είχα μία μεγάλη αγωνία μήπως συμβεί το ίδιο και σε μένα και θεωρούσα ότι δεν μπορώ εύκολα να κάνω παιδιά. Δεν ήρθε αμέσως ο γιος μου ο πρώτος, ίσως λόγω αυτής της αγωνίας. Όλη μου η ζωή φωτίστηκε αλλιώς. Τα παιδιά μου είναι πηγή φωτός. Δεν αποκλείω ένα τρίτο παιδί», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα η Λένα Παπαληγούρα στην εκπομπή «Μαμά-δες».

«Το σπίτι μας είναι ένας παιδότοπος. Είναι όμορφη η καθημερινότητα. Εγώ δεν έχω αδέλφια και είναι όμορφο να παρατηρώ πώς μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Δεν μπορούσα να με φανταστώ χωρίς παιδιά. Οπότε όταν ήρθαν ήθελα να τους δώσω χώρο. Στο πρώτο όταν ήρθε αποφάσισα να μην δουλέψω για να είμαι μαζί του», συμπλήρωσε.

Φωτογραφίες: Θωμάς Δασκαλάκης/ NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ