Νέος, και ίσως οριστικός αυτή τη φορά, χωρισμός για τη Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα και τον αγαπημένο της Γιάννη Λεωνίδου, έξι περίπου μήνες μετά την επανασύνδεσή τους. Οι δυο τους ζούσαν το μεγαλύτερο διάστημα στον τόπο καταγωγής του επιχειρηματία, την Κύπρο. Το καλοκαίρι, λόγω της δουλειά τους (έχει εταιρεία ενοικιάσεως lear jet) ταξίδεψαν μαζί σε κοσμοπολίτικους προορισμούς, όπως η Ίμπιζα και το Μόντε Κάρλο, αλλά και το αγαπημένο τους Λονδίνο.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Ιωάννα είχε μιλήσει για τον πρώτο τους χωρισμό στο περιοδικό ΟΚ!:  «Πήρα πολλά πράγματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και χαίρομαι που ο Γιάννης ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου. Όταν όμως είσαι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, γιατί η δουλειά σου σου επιβάλλει να μένεις αρκετές εβδομάδες ή και μήνες στο εξωτερικό, δεν είναι εύκολο να κρατήσεις μια σοβαρή σχέση. Αυτή την περίοδο βάζω σε προτεραιότητα τη δουλειά μου και όχι την προσωπική μου ζωή. Όταν το συζήτησα με τον Γιάννη, συμφώνησε κι εκείνος μαζί μου ότι θα ήταν καλύτερα να τελειώσουμε τη σχέση μας τώρα και να κρατήσουμε μια καλή επικοινωνία, παρά να τη δούμε να φθείρεται και να φτάσουμε σε σημείο να μη μιλάμε». Τελικά όμως οι δυο τους, την άνοιξη αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους. Οι φήμες μάλιστα έλεγαν τότε πως είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο επισημοποίησής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, ο πρόσφατος χωρισμός τους είχε να κάνει και πάλι με την απόσταση. Η Ιωάννα αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Ντουμπάι, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου με το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων των Αραβικών Εμιράτων. Χτες φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού και ανέβασε στο instragam της stories από τα παρασκήνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ