Ο Άντριου Λάμπρου, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε στο Ισραήλ όταν ξέσπασε η σύρραξη με τη Χαμάς στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ήμουν προσκεκλημένος του OGAE για να παρουσιάσω το νέο μου σινγκλ. Στις 6.30 το πρωί ήχησαν οι σειρήνες. Νόμιζα ότι ήταν ασθενοφόρο. Ήμουν τόσο κουρασμένος που έπεσα να ξανακοιμηθώ. Όταν άνοιξα το κινητό μου είδα πολλές αναπάντητες κλήσεις από τους διοργανωτές και με ρώτησαν αν γνωρίζω τη συμβαίνει. Απάντησα όχι και μου είπαν πως το Ισραήλ δέχεται επίθεση, ότι πρέπει να πάμε στα καταφύγια. Τελικά επέλεξα να παραμείνω στο ξενοδοχείο που ήταν ασφαλές.

Ήμουν ανήσυχος ότι θα ακυρωνόταν η πτήση μου. Ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου εκείνη τη στιγμή, διαφορετικά θα είχα αποκλειστεί εκεί.

Υπήρχε στρατός στα διόδια και στον δρόμο για το αεροδρόμιο. Ήμουν χαλαρός και νόμιζα ότι όλα είχαν τελειώσει. Ξαφνικά ήχησαν σειρήνες, όλοι έτρεχαν πανικόβλητοι, ούρλιαζαν, έκλαιγαν. Φοβήθηκα πολύ, ένιωσα σαν 5 χρονών αγόρι που έχασε τον μπαμπά και τη μαμά του. Φοβήθηκα ότι θα συμβεί κάτι όταν θα είμαστε στον αέρα. Προσευχήθηκα και τελικά γύρισα σπίτι ασφαλής.

Περισσότερο τρομοκρατήθηκα ότι δεν θα ξαναδώ την οικογένειά μου. Τηλεφώνησα στον πατέρα μου και στη μητέρα μου. Έκλαιγαν. Ο πατέρας μου ήταν πιο ψύχραιμος.

Κάτι άλλαξε μέσα μου, έβαζα πρόγραμμα αλλά τώρα αυτά δεν παίζουν ρόλο. Θα επιστρέψω στην Αυστραλία. Έχω να δω την οικογένειά μου τρεις μήνες. Πριν από λίγο καιρό έχασα τη γιαγιά μου από καρκίνο. Με είχε συμβουλεύσει να έρθω στην Ελλάδα γιατί με υποστηρίζει ο κόσμος. Βίωσα διαφορετικές εμπειρίες, με έκαναν να εκτιμήσω την αγάπη και τι είναι σημαντικό στη ζωή» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:
Άντριου Λάμπρου για τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Στις 6 το πρωί ήχησαν οι σειρήνες. Φοβήθηκα και έπαθα σοκ»

Άντριου Λάμπρου: Βρισκόταν στο Ισραήλ όταν ξέσπασε ο πόλεμος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ