Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο περσινός εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision, Άντριου Λάμορου. Ο διάσημος καλλιτέχνης βρισκόταν σε πάρτι στο Ισραήλ όταν ξέσπασε ο πόλεμος.

Μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, με ορμητήριο τη Λωρίδα της Γάζας, ο βαρύς απολογισμός αγγίζει πάνω από 1.100 νεκρούς μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες. Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρίσκονταν στο Ισραήλ όταν ξέσπασε ο πόλεμος ήταν και αρκετοί Έλληνες τουρίστες, που επέστρεψαν ασφαλείς στην Ελλάδα.

Στην εμπόλεμη ζώνη στο Ισραήλ βρέθηκε και ο Άντριου Λάμπρου, ο οποίος εκπροσώπησε πέρσι την Κύπρο στην Eurovision. Ο νεαρός τραγουδιστής έδωσε το παρών σε ένα μεγάλο πάρτι με καλεσμένους διάφορους σταρ του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Όπως αποκάλυψε, όμως, ο ίδιος σε video στα social media, που προβλήθηκε στη Super Κατερίνα, στάθηκε τυχερός και βρήκε πτήση για να επιστρέψει στην Αθήνα.

«Γεια σε όλους! Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα που μου στέλνετε αν είμαι καλά. Γυρνάω στην Αθήνα, είμαι πολύ τυχερός που η πτήση μου δεν ακυρώθηκε και είμαι ασφαλής. Σας παρακαλώ όλους να μείνετε ασφαλείς, με τις οικογένειες σας. Αυτό είναι τρελό, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συμβαίνει. Είναι 5 το πρωί και τώρα μπαίνω σε άλλη πτήση», είπε ο ερμηνευτής.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει η μαρτυρία του Έλληνα δημοσιογράφου στο Ισραήλ – «Ήταν σαν ζωντανός εφιάλτης, σαν να ξυπνήσαμε μέσα σε ένα θρίλερ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ