Μια αποκλειστική συνέντευξη στο Ηappy Day έδωσε η Αννούλα Φλωρινιώτη λίγο πριν φύγει από τη ζωή ο πατέρας της. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέθανε χθες και η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο. Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τόπο.

Ο καλλιτέχνης και σόουμαν έφυγε στα 76 του χρόνια στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 7 ημέρες.

Τραγική ειρωνεία; Την Τρίτη, δύο ώρες περίπου πριν πεθάνει ο γνωστός τραγουδιστής, η κόρη του, Αννούλα Φλωρινιώτη, μίλησε στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή για τον πατέρα της και τη μάχη που έδινε να κρατηθεί στη ζωή.

«Οι γιατροί είπαν πως είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση»

«Το πρωί μας ειδοποίησαν οι γιατροί ότι δεν είχε κορεσμό και ότι έπαθε ανακοπή. Τώρα τον έχουν σε τεχνητό κώμα. Λένε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πιστεύουμε στον Θεό, να μας βοηθήσει. Εύχομαι να με λυπηθεί ο Θεός και να γίνει καλά. Είπαν οι γιατροί πως είναι πολύ δύσκολη η κατάστασή του, Αλλά γενικά ήταν καλά, έτρωγε κάναμε πλάκα… » τόνισε η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Και η Αννούλα Φλωρινιώτη συνέχισε: «Μπήκε στο νοσοκομείο μια εβδομάδα πριν για προληπτικούς λόγους επειδή είχε πέσει το οξυγόνο του… Ενώ του είχαν απαγορεύσει οι γιατροί να σηκώνεται, πήγε να σηκωθεί μόνος του, έπαθε ανακοπή κι έπεσε κάτω. Η κατάστασή του δεν έχει σταθεροποιηθεί και οι γιατροί δεν μας δίνουν πολλές ελπίδες. Είμαστε δίπλα του, να νιώθει πως είμαστε κοντά του, Του μιλάω. Του λέω “μπαμπάκα μου σήκω”. Τελευταία το οξυγόνο του δεν είναι καλό, δεν μπορεί να περπατήσει, ούτε στην τουαλέτα δεν μπορεί να πάει μόνος του», εξήγησε συγκινημένη η Αννούλα Φλωρινιώτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ