Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Νίκου Φλωρινιώτη, που έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις μήνες και συγκεκριμένα στις 19 Δεκεμβρίου, έπειτα από μια γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο του τραγουδιστή για τους τρεις μήνες από τον θάνατό του και όπως είδαμε μέσα από τα πλάνα που πρόβαλε η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η μητέρα του και η αδερφή του ήταν σε τραγική κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του Νίκου Φλωρινιώτη, Μάχη Φλωρινιώτη ανέφερε στην κάμερα ότι: «Δεν περνιέται αυτός ο πόνος. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μου συνέβη. Δεν ξεπερνιέται ποτέ. Έχω εξαίρετα παιδιά και ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε αυτά τα παιδιά, αλλά ο Νικόλας ήταν το κάτι άλλο».

Και η Αννούλα Φλωρινιώτη ανέφερε: «Περνάμε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας. Έχουμε περάσει πάρα πολλά και δεν είναι τώρα μόνο. Έχουμε πολύ καιρό που περνάμε μόνο άσχημες καταστάσεις. Από την αρχή της αρρώστιας και του μπαμπά και του Νίκου είμαστε μέσα στα νοσοκομεία και έχουμε τραβήξει μεγάλο Γολγοθά και η καθημερινότητά μας είναι ένα μαρτύριο πλέον».

Διαβάστε επίσης: Νίκος Φλωρινιώτης: Σε κλίμα συγκίνησης το 40ημερο μνημόσυνο του τραγουδιστή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ