Μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του θέλησε να κάνει ο Άγγελος Μπράτης. Ο κριτής του GNTM σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του διαγωνισμού μόδας του Star θέλησε να κάνει αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνισή.


Ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας και κριτής πριν από δύο χρόνια είχε πάρει την απόφαση να αφήσει μούσι. Ωστόσο αυτό άλλαξε τις τελευταίες μέρες και ο Άγγελος Μπράτης το αποχωρίστηκε, με αποτέλεσμα να είναι αγνώριστος.

Χαμογελαστός και ευδιάθετος μας το νέο look του στο Instagram!

«Δεν μου αρέσει να λέω τα προσωπικά μου»


Μιλώντας στην εκπομπή [email protected] αναφέρθηκε στα προσωπικά του αλλά και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν τέσσερα χρόνια, στην αρχή του GNTM.

«Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τα προσωπικά μου, δεν τα μοιράζομαι. Φοβήθηκα με την τηλεόραση ότι μπορεί να το χάσω αυτό το κομμάτι. Αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άντρας και είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα. Αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει την κοπέλα μου και αν ήμουν γυναίκα, θα είχαν βρει τα πάντα…», είπε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Μπράτης. Όπως ο ίδιος δήλωσε: «Ο κόσμος έχει προχωρήσει. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή καθώς οι άνθρωποι κρίνονται από το ήθος και τους τρόπους τους.

Η πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα. Καταρχάς εγώ ήμουν πάντα ένας άνθρωπος των backstage, δεν είχα εμφανιστεί ποτέ. Ήμουν λίγο δύσκολος και με τα περιοδικά, όσοι με ξέρουν ήμουν πάντα πολύ διακριτικός. Γενικά ήταν δύσκολη η πρώτη μου χρονιά. Αυτό δεν το έχω ξαναπεί, έχουν περάσει και τέσσερα χρόνια. Νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω αυτό που κάνω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ