Η Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ έχει καταφέρει να προσφέρει πολλές στιγμές συγκίνησης μέσα από την πορεία της στο Eurobasket. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στα επόμενα βήματά της με τους παίκτης αλλά και τον coach της να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Ο Δημήτρης Ιτούδης ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή του στον Θανάση Πάτρα.

4 πράγματα που αποκάλυψε ο Δημήτρης Ιτούδης

Θυμάται τη μητέρα του να του λέει πως «το μπάσκετ δεν θα σου δώσει να φας, έλα να μας βοηθήσεις στα σπαράγγια». Παρόλα αυτά ο Δημήτρης Ιτούδης ήξερε τι ήθελε να κάνει στη ζωή του.

«Πήγα στην ακαδημία του Ζάγκρεμπ. Γινόταν εμφύλιος με μάχες 70 χλμ μακριά και το πανεπιστήμιο λειτουργούσε» εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Mega καλημέρα». «Ήμουν στο κέντρο όταν έπεσε αρκετά κοντά μία οβίδα διασποράς».

«Η γυναίκα μου και η κόρη μου άλλαξαν την καθημερινότητά τους για να υποστηρίξουν εμένα. Είχα συμφωνήσει μαζί τους ότι το καλοκαίρι είναι δικό τους, τώρα ανήκει στην εθνική και είναι τιμή, πρόκληση και μεγάλη ευθύνη» είπε για την σύζυγό του, Μαρία Εμμανουηλίδου και την 17χρονη κόρη τους.

«Μου αρέσει να διαβάζω και να αθλούμαι», εκμυστηρεύτηκε ενώ αποκάλυψε και τη μεγάλη του αγάπη για τον χορό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ