Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει για 28η συνεχή χρονιά με το «Φως στο τούνελ», στις 14 Οκτωβρίου, μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η εκπομπή έκανε το ντεμπούτο της στον τηλεοπτικό αέρα σαν σήμερα το 1995. Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου ξεκίνησε να γράφεται τηλεοπτική ιστορία και η Χριστίνα Μουσούλη ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που έζησαν την πρώτη σημαντική χρονιά.

To okmag της ζήτησε να γυρίσει πίσω στο χρόνο και να μοιραστεί μαζί μας όσα θυμάται από την πρώτη χρονιά του «Τούνελ» αλλά και τη συνεργασία της με την Αγγελική Νικολούλη.

«Με την Αγγελική ήμασταν συνάδελφοι στο “Έθνος” και έτσι προέκυψε η συνεργασία στο “Φως στο τούνελ”», μας εξηγεί η Communications Manager της Barking Well. «Εκείνη τη χρονιά παντρεύτηκα κιόλας. Είχα φύγει για το γαμήλιο ταξίδι και ενώ ήταν να βγούμε λίγο αργότερα μου είπαν κανόνισε να επιστρέψεις γιατί βγαίνουμε νωρίτερα», περιγράφει.

Η Χριστίνα Μουσούλη ακολούθησε διαφορετική πορεία μέσα στα χρόνια κατέχοντας επιτελικές θέσεις στον κλάδο των ΜΜΕ. Ωστόσο, τα πρώτα της βήματα τα έκανε στο «Τούνελ» αφού έκανε την πρώτη ζωντανή σύνδεση της εκπομπής. «Είχαμε δουλέψει διάφορες υποθέσεις και δεν ξέραμε με ποια θα πάμε για πρώτη. Τελικά, αποφασίστηκε να κάνουμε πρεμιέρα με την υπόθεση που είχα δουλέψει εγώ με την Αγγελική. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι ήταν μια υπόθεση διδύμων από τη Νέα Φιλαδέλφεια», μας λέει.

«Εγώ ήμουν στο σπίτι της οικογένειας και βγάζαμε ζωντανό από εκεί με κάποιους συγγενείς και η Αγγελική στο στούντιο».

Η ίδια μας εξηγεί πως η εκπομπή, από την πρώτη κιόλας χρονιά της, είχε αναλάβει να εξιχνιάσει πάρα πολλές υποθέσεις. Δεν ήταν μόνο η έρευνα για ιστορίες που είχαν γίνει παλαιότερα αλλά και πρόσφατες εξαφανίσεις στις οποίες το «Τούνελ» βοηθούσε καθώς και αστυνομικές υποθέσεις. «Υπήρχαν και μεγάλες περιπτώσεις που θυμάμαι, όπως ήταν αυτή του Άλεξ», μας αναφέρει.

Στην ερώτηση αν φανταζόταν ότι θα μιλάμε σήμερα για την 28η σεζόν της εκπομπής μάς εξηγεί πως ήταν κάτι που ως πρώτη εικόνα θα το απέρριπτε αλλά γνωρίζοντας την Αγγελική Νικολούλη είναι κάτι που βγάζει νόημα.

«Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει τόσο πολύ, είναι τόσο πολύ παθιασμένη με ό,τι κάνει που στην πραγματικότητα όταν θελήσει εκείνη να σταματήσει θα σταματήσει. Νομίζω δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος σε αυτό και το πιστεύω πραγματικά. Για αυτό δεν είναι τυχαίο ότι είναι τόσα χρόνια. Γιατί όλες αυτές οι υποθέσεις είναι και πολύ δύσκολες και πολύ ψυχοφθόρες γιατί μπαίνεις μέσα σε αυτό, Ζεις πολλά από τα προβλήματα και τα δράματα πολλών οικογενειών οπότε είναι πολύ δύσκολο να το αντέξει κάποιος όλα αυτά τα χρόνια», λέει στο okmag.

«Η Αγγελική είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια», εξηγεί η Χριστίνα Μουσούλη. «Θυμάμαι ότι όλα αυτά τα χρόνια, τελειώναμε ξημερώματα, την επόμενη μέρα κοιτούσε την εκπομπή ξανά για να δει την κάθε λεπτομέρεια. Αν κάποιο τηλέφωνο είχε ξεφύγει ή οτιδήποτε άλλο, κάτι που έκανε για πάρα πολλά χρόνια».

Και καταλήγει: «Τώρα δεν είμαι από κοντά, δεν το ζω από μέσα για να ξέρω αν το κάνει αλλά είναι ο ίδιος άνθρωπος, δεν έχει αλλάξει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ