Είναι ταλαντούχος και αυτό φαίνεται στις τελευταίες δουλειές του στην τηλεόραση. Και μπορεί να μην του αρέσει να το λέμε, αλλά ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι από τους πιο γοητευτικούς και όμορφους ηθοποιούς της γενιάς του.

Μετά το «Τατουάζ» τον «Έρωτα Μετά» και την Αγγελική» ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έρχεται φέτος με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ΑNT1 «Παγιδευμένοι» και… τινάζει την μπάνκα στον αέρα. Ο τρόπος που υποδύεται τον εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο είναι μοναδικός και όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν πότε θα γίνει ζευγάρι με την όμορφη και δυναμική δικηγόρο, Άννα Ροδίτη.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχει καταφέρει εκτός των άλλων να τρελάνει κυριολεκτικά τον κόσμο του twitter και κάθε βράδυ προβολής της σειράς ο γυναικείος πληθυσμός του, παραληρεί!

Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη

  • Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1986
  • Σπούδασε Marketing και διοίκηση επιχειρήσεων με στόχο τη διαφήμιση αλλά στα 22 του αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.
  • Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη
  • Έχει δηλώσει σε συνέντευξή του: «Θα αισθανθώ πολύ πιο ωραία αν μου πουν “Είσαι πολύ καλός ηθοποιός”, από το να μου πουν “Είσαι πολύ ωραίος γκόμενος”, ενώ με έχουν δει ως ηθοποιό.
  • Λατρεύει τα σκυλιά και τις γάτες και προσπαθεί να βοηθήσει σε κάθε ευκαρία όποιο ζωάκι έχει ανάγκη από περίθαλψη
  • Για τους φόβους του έχει πει: «Στη ζωή μου οι μεγάλοι μου φόβοι είναι ο θάνατος και η ασθένεια και το πώς μπορώ να ανταποκριθώ σε μία τέτοια συνθήκη. Η απώλεια είναι βάρβαρο πράγμα. Και τις δύο μου φοβίες τις αντιμετωπίζω συνυπάρχοντας μαζί τους. Θέλοντας και μη, όλοι ζούμε με τους φόβους μας». 
  • Για την προσωπική του ζωή έχει πει: «Μου αρέσει το να είμαι σε σχέσεις. Έχω κάνει δύο μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου -αυτές ήταν και οι δύο μεγάλοι μου έρωτες»
  • Έχει εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή του: «Ήμουν ντροπαλός. Σηκωνόμουν να πω έναν μονόλογο και τραύλιζα. Ίσως δεν το πιστεύεις αλλά μου δημιουργούσε τεράστιο ζήτημα στην άρθρωση, ήταν ξεκάθαρο εμπόδιο γι’ αυτή τη δουλειά και το όλο άγχος το καθιστούσε ακόμη πιο μεγάλο πρόβλημα. Με τη βοήθεια της ίδιας της τέχνης του Ηθοποιού που δρα θεραπευτικά, τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας και κυρίως με πολύ χιούμορ για κάθε μου σαρδάμ, μέσα σε μια πενταετία επικράτησα εγώ του προβλήματος.
  • Για το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό: Το χιούμορ είναι ευλογία. Είναι δείγμα σοβαρότητας και το ακριβώς αντίθετο της σοβαροφάνειας. Είναι δώρο να μπορείς να λες, αυτό δεν το ξέρω, πόσο πίσω είμαι σε αυτό, τι καλά που το κάνεις εσύ… Αυτοσαρκάζομαι και αυτό με βοηθά. Όποιο μεγάλο πρόβλημα κοροϊδέψεις, αυτόματα γίνεται μικρό. Θα ήθελα διακαώς να μάθω γαλλικά. Εκτιμώ και θαυμάζω Γάλλους ηθοποιούς, ξέρω μια δυο φράσεις, για τα άλλα αυτοσαρκάζομαι. Μπορώ να κάνω την προφορά, όμως, και να λέω άσχετα…»

Για το πόσο έχει γοητεύσει το γυναικείο κοινό, μόνο μια επίσκεψη στο twitter θα σας δώσει την απάντηση, αφού οι εκδηλώσεις θαυμασμού είναι πολλές και με δόσεις χιούμορ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ