Μετά από τρία χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα, η εκπομπή «Mega Καλημέρα» με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη, έριξε σήμερα αυλαία.

Φανερά συγκινημένοι, οι συντελεστές της εκπομπής, αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και ευχαρίστησαν όλους τους συνεργάτες για τα τρία χρόνια κοινής και επιτυχημένης πορείας.

«Δε θέλω να σας το χαλάσω αλλά έχουμε φτάσει στο τέλος νομίζω αυτής της διαδικασίας», είπε, παίρνοντας πρώτη τον λόγο, η Νανά Παλαιτσάκη.

«Θέλω να πω ότι πραγματικά είμαι ευγνώμων για εκείνο το τηλεφώνημα που μου έκανε ο Γιώργος Μπέζας πέρυσι τον Ιούλιο, που ήταν και η αφορμή να μπω σε μια ομάδα υπέροχων ανθρώπων, να ζήσω αυτήν την εμπειρία με όλα όσα έφερε και να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους εσάς που συμπορευτήκαμε σε μια εμπειρία που, για μένα, ήταν πάρα πολύ σημαντική και φυσικά όλους ίσοι είναι πίσω από τις κάμερες».

Το «αντίο» της Αφροδίτης Γραμμέλη

«Εγώ θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία και αξιοπρέπεια πάντα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, είναι τόσα πολλά τα ονόματα που δεν προλαβαίνω να τα πω, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, μας φρόντισαν όλοι, ο σταθμός, εμείς μεταξύ μας. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι το καλύτερο για όλους, φεύγω με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και θα ξανασυναντηθούμε όλοι εκτός πλατό».

Τι είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι;

«Τα συναισθήματά μου είναι ιδιαίτερα αυτή την στιγμή, ανάμεικτα, έχω μια μελαγχολία που δε θα σας συναντήσω ξανά τη Δευτερά αλλά εννοείται ότι θα μιλάμε όλοι στο τηλέφωνο. Σας αγαπώ, είμαστε φίλοι, θα παραμείνουμε έτσι, κρατάω μια ωραία ανάμνηση από αυτά τα τρία χρόνια, ευχαριστούμε το MEGA».

Τι είπε Στέφανος Κωνσταντινίδης;

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πραγματικά μέσα από την κάρδιά μου πρώτα τα παιδιά που μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να ξυπνούν πριν ανατείλει ο ήλιος, τα παιδιά δηλαδή στο μοντάζ, τα παιδιά πίσω από τις κάμερες, το κοντρόλ, τους ρεπόρτερ μας και φυσικά όλους εσάς που περάσαμε υπέροχα γιατί σε αυτήν την εκπομπή φέτος δεν υπήρξαν διαπληκτισμοί και ψεύτικα χαμόγελα μπροστά».

Κλείνοντας, ο Θανάσης Πάτρας που αντικατέστησε την Ελεονώρα Μελέτη η οποία λόγω της υποψηφιότητάς της για τις ευρωεκλογές έπρεπε να αποχωρήσει από την εκπομπή, ανέφερε:

«Κάπως έτσι τελειώνουμε. Θέλω και εγώ μετά από τρία χρόνια παρουσίασης εδώ πέρα να ευχαριστήσω με μεγάλη αγάπη όλους τους συνεργάτες, θέλω να ευχαριστήσω την παρουσιάστρια της εκπομπής Ελεονώρα Μελέτη για τη χαρά και την τιμή που είχαμε να συνεργαστούμε τρία χρόνια, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για τον επαγγελματισμό και στην στάση που έδειξαν και την ωραία παρέα που κάναμε. Θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι, τον κ. Σούσουλα, την κα. Κούσουλα, όλους τους υπολοίπους συνεργάτες, υποκλίνομαι για τον επαγγελματισμό, την αγάπη και τη στάση σας όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε».

Διαβάστε επίσης:

«Mega Καλημέρα»: Χωρίς την Ελεονώρα Μελέτη η εκπομπή – Το «αντίο» της παρουσιάστριας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ