Μπορεί να είναι η κόρη μίας από τις πιο κορυφαίες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες, ωστόσο σπάνια επιδιώκει να βρεθεί μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για την Τζωρτζίνα Σερπιέρη την κόρη της Μαρινέλλας και του αείμνηστου επιχειρηματία Φρέντυ Σερπιέρη.

Το βράδυ της Δευτέρας, η ίδια βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία της μητέρας της στο Ηρώδειο με τον τίτλο «Για πάντα… Μύθος». Στο κατάμεστο αττικό αρχαίο θέατρο βρέθηκαν εκατοντάδες θεατές για να καταχειροκροτήσουν την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια. Nτυμένη απλά, με ένα λευκό πουκάμισο, η Τζωρτζίνα Σερπιέρη βρέθηκε στις κερκίδες μαζί με τον σύζυγό της, Τίμο Δασκαλόπουλο και τα παιδιά τους Δημήτρη και Μελίνα.

Στην παρέα τους ήταν και ο συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης.

Δείτε την παρακάτω gallery:

Η Τζωρτζίνα Σερπιέρη είναι το παιδί που απέκτησε η τραγουδίστρια με τον αθλητή και επιχειρηματία, Φρέντυ Σερπιέρη. Οι δυο τους διατηρούσαν δεσμό πριν εκείνη γνωρίσει τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η μοναχοκόρη της Μαρινέλλας ήταν μόλις δύο ετών όταν εκείνη παντρεύτηκε με τον Τόλη Βοσκόπουλο το 1975, ενώ όπως δήλωσε και η ίδια με αφορμή τον θάνατό του, ήταν πολύ δεμένη μαζί του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ