Η Μαρία Ολυμπία έχει μπει στον μαγικό κόσμο του TikTok. Το μεγαλύτερο παιδί και μοναδική κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ υπέκυψε στην αγαπημένη πλατφόρμα. Μπορεί να έχει μεγαλώσει σε κύκλους με roaylaties αλλά ζει τη ζωή της σαν ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται και από τα βίντεο που έχει μοιραστεί μέχρι τώρα στον λογαριασμό της με το όνομα @olympiagreece22.

Στα πρώτα 9 βίντεο που έχει ανεβάσει η Μαρία Ολυμπία στο TikTok πρωταγωνιστούν τα αδέρφια της και οι κολλητοί της φίλοι. Ανάμεσά τους και η Έλα Ρίτσαρντς με την οποία είναι αχώριστες.

Το πρώτο της βίντεο το ανέβασε στα τέλη Μαρτίου 2020. Το τελευταία μόλις 4 μέρες νωρίτερα με το λεοπάρ φόρεμα που επέλεξε σε κοσμικό πάρτι.

Η Μαρια Ολυμπία είναι αυθόρμητη, κοινωνική, αγαπάει τα πάρτι και παρακολουθεί σχεδόν κάθε χρόνο τα fashion shows των μεγαλύτερων οίκων μόδας του πλανήτη.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο μάρκετινγκ μόδας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ έχοντας συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες καλλυντικών και όχι μόνο.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια με τον ευγενικής καταγωγής Βρετανό Πέρεγκριν Πίρσον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ