Η 26χρονη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ήταν από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στις 16 Ιανουαρίου. Και μπορεί οι διάσημοι γονείς της να παραμένουνστην Αθήνα έως την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, ωστόσο ρεπορτάζ θέλουν τη Μαρία Ολυμπία να έχει φύγει για το Λονδίνο.

Όσο ήταν στην Αθήνα εντυπωσίασε με τις στιλιστικές της επιλογές και τα σύνολα που επέλεξε. Ντυμένη με minimal αλλά πολυτελή ρούχα και αξεσουάρ ήταν πάντα άψογη και αριστοκρατική.

Η ξανθιά καλλονή δεν είναι μόνο μια από τις πιο περιζήτητες νύφες της Ευρώπης αλλά και fashion influencer και top model. Ήδη μετρά συνεργασίες με οίκους όπως Louis Vuitton και Μarc Jacobs.

Η ίδια ωστόσο δείχνει να μοιράζεται κοινές συνήθειες με τη μητέρα της. Ως πρωτότοκη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ γαλουχήθηκε με όλες τις αξίες της ελίτ.

Η ίδια ζει στο Λονδίνο, ενώ τα ποσά που δίνει για την περιποίηση της επιδερμίδας της και του σώματός της ζαλίζουν. Σύμφωνα με συνέντευξή της στο περιοδικό Τatler, η ίδια ξεκίνησε να πηγαίνει σε κέντρα ομορφιάς μαζί με τη μητέρα της από τα 8 της χρόνια.

Όσο για την ακριβή ρουτίνα ομορφιάς της; Φτιάχνει τα φρύδια της στο διάσημο ινστιτούτο ομορφιάς της Αnastasia Soare στο Μπέβερλι Χιλς. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως για καθαρισμό και σχήμα το συγκεκριμένο ινστιτούτα χρεώνει 55 ευρώ. Μάλιστα αναφέρουμε πως τα μαλλιά της τα εμπιστεύεται μόνο στον κομμωτή Κριστιάνο στο κομμωτήριο Richard Ward που χρεώνει 225 ευρώ το κούρεμα. Για βαφή η Μαρία Ολυμπία πηγαίνει στο Λονδίνο και το κομμωτήριο Josh Wood που χρεώνει 225 ευρώ,

Μάλιστα ίδια επιλέγει τα extensions βλεφαρίδων αξίας 380 ευρώ ενώ η ίδια ακολουθεί ένα πακέτο 12 θεραπειών ενυδάτωσης για το πρόσωπο αξίας 6.240 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Ηappy Day:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ