Σήμερα Πέμπτη αναμένεται το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση εννιά ημερών από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Στο Τατόι και στα πρώην βασιλική κτήματα υπάρχει ήδη ισχυρή παρουσία της αστυνομίας. Ωστόσο, η οικογένεια έχει τονίσει πως θα γίνει σε στενό κύκλο χωρίς κάμερες.

Την Τετάρτη η τέως βασιλική οικογένεια γευμάτισε στην Αθηναϊκή Λέσχη. Χωρίς της συνοδεία σωματοφυλάκων έκαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και την κόρη τους Μαρία Ολυμπία έκαναν στάση σε ένα φαρμακείο.

Μάλιστα οι δύο γυναίκες έκαναν για ακόμη μια φορά μια κομψή εμφάνιση,. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρί Σαντάλ επέλεξε ένα μαύρο πανωφόρι Celine και τοπ, Ιsabel Marant, αξίας 781 ευρώ. Συνόδεψε το σετ της με την αγαπημένη της τσάντα Βirkin και slingback γόβες Dior.

Η Μαρία Ολυμπία ήταν minimal αλλά και chic. Η 26χρονη καλλονή διάλεξε ένα σύνολο από το brand Nini Lota, με σακάκι, πουκάμισο παντελόνι και αξίας 690, 382 και 395 ευρώ αντίστοιχα. Ολοκλήρωσε με τσάντα Celine αξίας 3. 140 ευρώ περίπου και loafers Prada, 1.180 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ