Ανήκει σε μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματικές οικογένειες της Ελλάδας ωστόσο η ίδια κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Ο λόγος για την Ιωάννα Βαρδινογιάννη. Η κόρη του Νίκου Βαρδινογιάννη παρευρέθηκε σε καλοκαιρινό φιλανθρωπικό event.

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε καλοκαιρινό φιλανθρωπικό δείπνο την Πέμπτη 6 Ιουλίου στο Golf Prive με σκοπό την συνέχιση του έργου υποστήριξης του νεογνολογικού τμήματος του νοσοκομείου Π. Γ. Ν. «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης.

Οι Χάρης Θεοχάρης, πριγκίπισσα Αικατερίνη, πρίγκιπας Αλέξανδρος και Δήμητρα Θεοχάρη

Ο πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στις δωρεές που θα παραδώσει το Lifeline τους επόμενους μήνες. Η αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Άλκηστις Πρίνου ευχαρίστησε τους χορηγούς, όλους τους υποστηρικτές και τους συμμετέχοντες της βραδιάς. 

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη στην ομιλία της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε όσους προσφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο του Lifeline και ανακοίνωσε τις επόμενες εκδηλώσεις του σωματείου. 

Το «παρών» στη βραδιά έδωσε και η Ιωάννα Βαρδινογιάννη με τον Γιάννη Σαχίνη.

Για την εμφάνισή της η ίδια επέλεξε ένα μαύρο κομψό φόρεμα. Πρόσθεσε στο σύνολο μια πασμίνα σε ιβουάρ τόνους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ