Ο Νίκος Παπανδρέου και η Αλεξία Κληρονόμου έκαναν μία σπάνια βραδινή έξοδο μαζί με την 16χρονη κόρη τους Φαίδρα Παπανδρέου. Η οικογένεια επέλεξε να γευματίσει σε εστιατόριο στον Πειραιά ενώ από την παρέα τους έλειπε ο μεγαλύτερος γιος τους Ανδρόνικος.

Η 16χρονη Φαίδρα Παπανδρέου με τους γονείς της, Αλεξία και Νίκο.

Η Φαίδρα Παπανδρέου είναι δύο χρόνια μικρότερη από τον αδερφό της και φαίνεται πως είναι η μεγάλη αδυναμία του πατέρα της.

Την εγγονή του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου την γνωρίσαμε δύο χρόνια νωρίτερα, στο fashion show της Σήλιας Κριθαριώτη στο MadWalk. Η 16χρονη σήμερα Φαίδρα συμμετείχε στο fashion music project και τον Δεκέμβριο του 2020, κάτι που δείχνει την αγάπη της για τη μόδα.

Η Φαίδρα Παπανδρέου από μικρή ασχολείται με την ενόργανη και τον χορό. Παράλληλα όμως με τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ κάνει όνειρα να ασχοληθεί με σπουδές στην Ψυχολογία. Είναι άλλωστε πολύ καλή μαθήτρια.

Τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ φαίνεται πως εγκρίνει και ο μπαμπάς της, που δεν έχει ακολουθήσει την «κληρονομιά» της οικογένειάς του και δεν έχει εμπλακεί με την πολιτική. Ο Νίκος Παπανδρέου είναι επιχειρηματίας και συγγραφέας.

«Ο πατέρας ασκούσε μια κάποια κριτική, μια κάποια πίεση, αν τα μαλλιά μας ήταν πιο μακριά, αν τα ρούχα μας έμοιαζαν ξένα. Είχε μια έγνοια να μη μοιάζουμε ξένοι. Ηθελε να είμαστε και να δείχνουμε Ελληνες. Iσως γιατί και ο ίδιος είχε ζήσει τόσα χρόνια στο εξωτερικό και ήταν ευαίσθητος στην κριτική που έκαναν κάποιοι από τη Δεξιά ότι μπορεί να μην ήταν αρκετά Eλληνας», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Καθημερινή για τον τρόπου που μεγάλωσε ο Νίκος Παπανδρέου.

«Ο πατέρας ήταν πολιτικό team, ήταν δίδυμο με τη μητέρα για πολλά χρόνια. Σκέφτονταν μαζί. Και δεν είναι τυχαίο το πόσο μεγάλη συμβολή είχε η Μαργαρίτα στον εκσυγχρονισμό των θεσμών για την ισότητα ανδρών και γυναικών που επιτεύχθηκε κατά την πρώτη περίοδο της Αλλαγής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ