Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ., Νίκος Παπανδρέου, μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day για τη σχέση του με τον πατέρα του, Ανδρέα αλλά και την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική. Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε στη σύζυγό του Αλεξία Κληρονόμου Παπανδρέου και τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι με τον Τάκη Ζαχαράτο το 2022.

Ο Νίκος Παπανδρέου εξήγησε «Η σύζυγός μου είναι υποστηρικτική, Πέρα από το ότι δίνει κάθε μέρα μια ζεστή αγκαλιά και δύναμη, έχει έξυπνο μυαλό και καλές συμβουλές. Είναι πολύ καλή στο να βλέπει πού πάει το μέλλον. Ένας λόγος που παντρευτήκαμε τόσο γρήγιρα είναι ότι ήξερα πως είχαμε την ίδια ιδεολογία και δεν θα μαλώναμε».

Οι Αλεξία και Νίκος Παπανδρέου με την κόρη τους, Φαίδρα Μαργαρίτα.

Μάλιστα συνέχισε; «Την τρίτη φορά που την είδα κατάλαβα πως θα είναι η γυναίκα της ζωής μου. Την πρώτη φορά τη γνώρισα ως κόρη της φίλης του πατέρα μου. Δεν μπορούσα να τη δω αλλιώς. Κάποια μέρα που ήρθα σπίτι της γιατί γνώριζα τη μητέρα της μου έδωσε μια αγκαλιά όταν έφυγα, χωρίς να ήμασταν ακόμη ζευγάρι. Ήταν τόσο θερμή αγκαλιά που είπα “γιατί να μην το έχω αυτό στη ζωή μου;”. Μετά την είδα ξανά, την είδα να χορεύει και της ζήτησα το ίδιο βράδυ να παντρευτούμε. Είμαστε μαζί 20 χρόνια».

Το 2007 η Μαργαρίτα Παπανδρέου με τους γιούς της, Αντρίκο και Νίκο και τις συζύγους τους, Μαριάνθη Αλεξίου και Αλεξία Κληρονόμου.

Όσο για τα δύο παιδιά του, ο Νίκος Παπανδρέου τόνισε: «Ο Ανδρόνικος είναι 20. Το όνομα το σκέφτηκε η Αλεξία. Η Φαίδρα Μαργαρίτα, είναι 18 χρόνων, τελειώνει το σχολείο φέτος και ετοιμάζεται για το πανεπιστήμιο του χρόνου».

Διαβάστε επίσης: Αλεξία Παπανδρέου: Πόσο κοστίζει το Mugler φόρεμα που επέλεξε η σύζυγος του Νίκου Παπανδρέου σε εγκαίνια έκθεσης

Φαίδρα Παπανδρέου: Η σπάνια εμφάνιση της κούκλας εγγονής του Ανδρέα Παπανδρέου με τη μητέρα της, Αλεξία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ