Πάνω από 3.000 άτομα παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης της Creaid Art & Design στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση και να θαυμάσουν τα συλλεκτικά έργα τέχνης που δημοπρατούνται στο πλαίσιο υλοποίησης του φετινής φιλανθρωπικής δημοπρασίας της Creaid.

Οι Κέλλυ Λυκογιάννη, Ελίνα Βασιλάκη, Μαρίνα Βερνίκου.

Η έκθεση περιλαμβάνει μία ευρεία συλλογή από 111 συλλεκτικά έργα τέχνης που δώρισαν στην Creaid καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι και τις 21 Απριλίου 2024.

Η Μαρίνα Βερνίκου με τον πατέρα της, Γιώργο Βςρνίκο.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία των έργων θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Απριλίου 2024 και πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας της Creaid.

Η καλλονή κόρη του Νίκου και της Αλεξίας Παπανδρέου

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο αλλά και αγαπημένοι φίλοι της οικοδέσποινας. Παρούσα στην έκθεση ήταν και η Αλεξία Κληρονόμου Παπανδρέου με την κόρη της, Φαίδρα.

Οι Φαίδρα Παπανδρέου, Γιώργος Καμπουρίδης, Ντεμίλια Καμπουρίδη.

Η σύζυγος του Νίκου Παπανδρέου επέλεξε ένα εντυπωσιακό ασημί μίνι φόρεμα Μugler. Το συνδύασε με ankle boots και sequined τσάντα.

Η Φαίδρα Παπανδρέου επέλεξε ένα κομψό σατέν φόρεμα σε lingerie στυλ με δαντέλα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με τσάντα με τρουκ και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Μάλιστα η κοπέλα πόζαρε και με την κόρη της Μαρίνας Βερνίκου και του Μίλτου Καμπουρίδη, Ντεμίλια.

Οι Φαίδρα Παπανδρέου και Ντεμίλια Καμπουρίδη

Η πρόεδρος της Creaid, Μαρίνα Βερνίκου, προσκαλεί όλους να συμμετέχουν στη δημοπρασία, να επιλέξουν ανάμεσα στα μοναδικά έργα και να κάνουν την προσφορά τους. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για την αγορά σημαντικού ιατρικού εξοπλισμού στο αντικαρκινικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού.

Διαβάστε επίσης: Creaid: Οι παρουσίες στη δημοπρασία τέχνης της Μαρίνας Βερνίκου

Αλεξία Παπανδρέου: Πόσο κοστίζει το Mugler φόρεμα που επέλεξε η σύζυγος του Νίκου Παπανδρέου σε εγκαίνια έκθεσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ