Το ζευγάρι που αγαπήσαμε μέσα από τα βίντεο της Εβελίνας Νικόλιζα στο Youtube δεν είναι πια μαζί. Έπειτα από 8 χρόνια σχέσης η γνωστή youtuber και τραγουδίστρια χώρισε από τον μουσικό σύντροφό της Κλεάνθη Κωνσταντινιδη. «Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ότι οι σχέσεις ρουτινιάζουν μετά από χρόνια. Δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμοί, δε υπήρξαν ποτέ τρίτα πρόσωπα απλώς νιώσαμε ότι τελείωσε. Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές. Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου, οπότε όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εμένα. Πάντα θα τον αγαπάω και θα είναι κομμάτι μου και νομίζω και εκείνος», εξήγησε μεταξύ άλλων η Εβελίνα Νικόλιζα σε βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube αποκαλύπτοντας ότι ο λόγος που το τελευταίο διάστημα είχε χαθεί από τα social media και δεν ήταν καλά ψυχολογικά ήταν ο χωρισμός της.

Γνωρίστηκαν μέσα από τη συνεργασία τους στην μπάντα The Bourbon και το ειδύλλιό τους ξεκίνησε αργότερα από μια χαλασμένη μπαταρία. Το 2018 αποφάσισαν να μείνουν μαζί στα νότια προάστια της Αθήνας σε ένα σπίτι που έφτιαξαν όπως ονειρεύονταν. Σε αυτό ο Κλεάνθης μπορούσε να δουλεύει τη μουσική του και να κάνει τα διαδικτυακά του μαθήματα και η Εβελίνα να γυρίζει τα βίντεο μέσα από τα οποία αναδείχθηκε και σιγά σιγά έγιναν η βασική της δουλειά, κάνοντας επιλεκτικά δουλειές στο τραγούδι και πριν έρθει στη ζωή της η τηλεόραση.

Συνήθειες της καθημερινότητάς τους, όπως οι βόλτες με τον αξιαγάπητο σκύλο τους τον Λουκουμά, οι απόπειρες μαγειρικής της Εβελίνας και η λατρεία του Κλεάνθη στις ηλεκτρικές σκούπες έγιναν κομμάτι πολλών χρηστών του διαδικτύου. Η Εβελίνα Νικόλιζα μέσα από τα vlog της και ιδιαιτέρως τα vlogmas και αλλά και εκείνα τα καθημερινά βίντεο της καραντίνας άνοιξε πολλές φορές το σπίτι της αποκτώντας ένα ακόμα πιο φανατικό και ευρύτερο κοινό στο youtube το οποίο ένιωσε το ζευγάρι ως κομμάτι της παρέας του.

Τα νέα του χωρισμού τους αιφνιδίασαν μεγάλο μέρος του κόσμου στα social media που κατέκλεισαν τα σχόλια κάτω από το βίντεο της Εβελίνας Νικόλιζα με λόγια αγάπης και για τους δυο τους.

Εμείς συγκεντρώσαμε 10 φωτογραφικά στιγμιότυπα του ζευγαριού από το Instagram με στιγμές τους μέσα στα χρόνια.

Φωτογραφίες: Instagram kleanthis_vk – evelina_nikoliza

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ