«Με τον Κλεάνθη δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, απλώς το μόνο που θα σας πω είναι ότι τελείωσε πολύ καλά, με πολλή αγάπη. Θα τον δείτε γιατί θα έρθει να πάρει τον Λουκουμά που θα τον έχουμε λίγο εγώ, λίγο εκείνος», ανέφερε η Εβελίνα Νικόλιζα στο κανάλι της στο YouTube ανακοινώνοντας τον χωρισμό της με τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη.

«Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ότι οι σχέσεις ρουτινιάζουν μετά από χρόνια. Δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμοί, δε υπήρξαν ποτέ τρίτα πρόσωπα απλώς νιώσαμε ότι τελείωσε. Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές. Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου, οπότε όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εμένα. Πάντα θα τον αγαπάω και θα είναι κομμάτι μου και νομίζω και εκείνος. Έχετε ζήσει όλες τις φάσεις μου, πάμε να ζήσουμε και αυτή», συνέχισε.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο οι δυο τους πόζαραν μαζί για το περιοδικό ΟΚ! στο σπίτι τους. Διαβάστε παρακάτω όσα έλεγαν τότε για τη σχέση τους.

Πόσα χρόνια είστε μαζί;

Εβελίνα: Γνωριστήκαμε πριν από εννέα χρόνια και είμαστε οκτώ χρόνια μαζί. Μία μπάντα, η The Bourbon Band, έψαχνε πλήκτρα και φωνές. Κάπως έτσι έκανα δοκιμαστικό και με πήραν, και λίγο μετά ήρθε ο Κλεάνθης. Στην αρχή ήμασταν φίλοι. Δουλεύοντας μαζί διαπιστώσαμε ότι είχαμε πολλά κοινά και λίγο μετά γίναμε ζευγάρ Κλεάνθης: Πολλές φορές έβλεπα στην πρόβα την Εβελίνα να κάθεται σε μια γωνιά και να τρώει τη σαλάτα της. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα… Αποφάσισα λοιπόν μία μέρα να της την κεράσω. Πήγα στο κατάστημα που βρισκόταν δίπλα στο μαγαζί που παίζαμε και λέω στον υπάλληλο: «Θέλω να μου δώσετε τη σαλάτα που παίρνει η Εβελίνα». «Ποια σαλάτα; Μακαρόνια παίρνει» μου λέει ο υπάλληλος.

Εβελίνα: Κρυβόμουν στην άκρη και έτρωγα τα μακαρόνια μου και μετά τους έλεγα ότι έφαγα σαλάτα. Όταν αποκαλύφθηκε το μυστικό μου ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί.

Κλεάνθης: Εγώ, πάλι, όταν κατάλαβα τι είχε συμβεί, την ερωτεύτηκα! (Γελάει.)

Εβελίνα: Από τότε μπορούσα πια άνετα να τρώω τα μακαρόνια μου, γιατί το έμαθαν όλοι! (Γελάει).

Πώς από φίλοι γίνατε ζευγάρι;

Κλεάνθης: Το ειδύλλιό μας οφείλεται σε μια χαλασμένη μπαταρία αυτοκινήτου! Είχε καλέσει κόσμο η Εβελίνα στο σπίτι της και ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήμουν κι εγώ. Φεύγοντας διαπιστώνω ότι άφησα κατά λάθος ανοιχτά τα φώτα του αυτοκινήτου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην παίρνει μπροστά. Αντί να πάρω την οδική βοήθεια πήγα πίσω στο σπίτι της Εβελίνας και έμεινα εκεί!

Εβελίνα: Αλλά και την επόμενη μέρα, παρόλο που ήρθε η οδική βοήθεια και φόρτισε τη μπαταρία έμεινε πάλι στο σπίτι. Φάγαμε πρωινό, πήγαμε μετά μια βόλτα και κάπως έτσι καταλήξαμε να είμαστε μαζί. Έτυχε μάλιστα να λείπουν και οι γονείς μου από το σπίτι, γιατί είχαν πάει διακοπές, διαφορετικά δεν θα είχα την άνεση να του πω «εντάξει, αφού χάλασε το αμάξι σου μείνε σήμερα εδώ». Τώρα που το σκέφτομαι οι γονείς μου θα μάθουν πρώτη φορά από αυτή τη συνέντευξη τι είχε συμβεί εκείνο το καλοκαίρι που γνωριστήκαμε.

Πόσα χρόνια συζείτε;

Κλεάνθης: Από τις 2 Αυγούστου του 2018.

Εβελίνα: Δεν το τολμήσαμε νωρίτερα γιατί το επάγγελμά μας είναι ασταθές και δεν ξέραμε αν μπορούσαμε να αντέξουμε το οικονομικό βάρος της συντήρησης ενός σπιτιού.

Πέτυχε από την αρχή η συγκατοίκηση;

Εβελίνα: Η συγκατοίκηση μας πήγε πολύ. Από την αρχή της γνωριμίας μας περνάμε καλά με τον Κλεάνθη. Γελάμε πολύ μαζί και ύστερα από τόσα χρόνια, είμαστε πια και φίλοι. Εκεί που διαφέρουμε είναι στο πώς αντιμετωπίζουμε την τάξη και την ακαταστασία.

Κλεάνθης: Εγώ θέλω στο σπίτι να είναι όλα τακτοποιημένα και καθαρά, σαν να μπαίνεις σε ξενοδοχείο, και η Εβελίνα το αντίθετο.

Εβελίνα: Αλλά ακόμα κι αυτό έχουμε καταφέρει να το λύσουμε με τον τρόπο μας. Δεν μοιραζόμαστε την ίδια ντουλάπα. Στο σπίτι υπάρχει ένα δωμάτιο που χρησιμοποιώ για το YouTube κανάλι μου κι εκεί έχω σε μία ντουλάπα τα ρούχα μου. Έτσι, το δωμάτιό μου μπορεί να μοιάζει σαν να έχει πέσει μπουρλότο, αλλά όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι είναι στην εντέλεια.

Κλεάνθης: Δεν έχω παράπονο. Την έχω βάλει στον σωστό δρόμο και φροντίζουμε να μοιραζόμαστε και τις δουλειές του σπιτιού.

Σκέφτεστε να παντρευτείτε;

Κλεάνθης: Έχω πει εδώ και χρόνια στην Εβελίνα ότι την παντρευόμουν και χτες! Αλλά δεν νομίζω ότι θα μας ταίριαζε να παντρευτούμε έχοντας 500 καλεσμένους, γιατί τελικά σε αυτούς τους γάμους το ζευγάρι δεν περνάει καλά. Αν είναι να κάνουμε κάτι πιο… μίνιμαλ, το συζητάμε.

Εβελίνα: Κι εγώ θα προτιμούσα ο γάμος μας να γίνει σε κλειστό κύκλο. Αυτό που κάνουν κάποια ζευγάρια που καλούν τον μπατζανάκη του φίλου του ξαδέλφου από υποχρέωση δεν μου αρέσει. Ούτε εκείνοι το ευχαριστιούνται, γιατί έρχονται σχεδόν με το ζόρι, ούτε εσύ. Οπότε κι εγώ θα προτιμούσα να το κάνουμε σε ένα εκκλησάκι έχοντας μαζί μας δέκα συγγενείς και φίλους. Προς το παρόν όμως δεν νιώθουμε την ανάγκη να παντρευτούμε.

Οι γονείς δεν σας πιέζουν να παντρευτείτε;

Εβελίνα: Οι γονείς μου, μέχρι και πριν από έναν χρόνο, με πίεζαν πολύ. Βλέποντας όμως ότι όσο εκείνοι πιέζουν, τόσο εγώ μουλαρώνω, το έχουν ελαττώσει. Η μητέρα μου βέβαια συχνά πυκνά αναρωτιέται: «Δηλαδή, εγώ δεν θα γίνω γιαγιά;».

Κλεάνθης: Οι γονείς πάντα θα ζητάνε από τα παιδιά τους να παντρευτούν. Επειδή τους αγαπάμε πολύ, δεν θα μας πείραζε να το κάνουμε. Απλά θα επιθυμούσαμε να γίνει με τον τρόπο που θέλουμε εμείς.

Κλεάνθη, θυμάσαι την πρώτη γνωριμία με τη μαμά της Εβελίνας, Μπέσσυ Αργυράκη;

Κλεάνθης: Τη μαμά της Εβελίνας ήταν σαν να τη γνώριζα, γιατί οι γονείς μου αγαπούσαν πολύ τα τραγούδια της και τα ακούγαμε συχνά μέσα στο σπίτι. Εβελίνα: Στην πραγματικότητα όταν συναντήθηκαν πρώτη φορά εμείς δεν είχαμε γίνει ακόμα ζευγάρι, γιατί πολύ συχνά οι γονείς μου έρχονταν στα live που κάναμε με την μπάντα. Η μητέρα μου κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε όταν μία μέρα είδε ένα σημάδι στον λαιμό μου από τα φιλιά του Κλεάνθη και ήξερε ότι την προηγούμενη μέρα την είχαμε περάσει μαζί. Τον Κλεάνθη τον συμπαθούσε πάρα πολύ,
οπότε αντέδρασε καλά. Και το λέω αυτό, γιατί στο παρελθόν είχα ζήσει άβολες στιγμές με
προηγούμενες σχέσεις μου.

Εβελίνα, πώς αντέδρασες όταν η μητέρα σου σου είπε ότι δέχτηκε πρόσφατα πρόταση για να λάβει μέρος στο Dancing with the Stars;

Εβελίνα: Ήμουν πολύ θετική. Η μητέρα μου το έχει με τον χορό και πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλή, αν τελικά προκύψει.

Τα τελευταία χρόνια έχεις δεχτεί και εσύ αρκετές προτάσεις για την τηλεόραση. Ξεκίνησες κάνοντας δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μετά για το Πρωινό του ΑΝΤ1 και το Love It του ΣΚΆΪ και τώρα συνεργάζεσαι για δεύτερη σεζόν με τη Ναταλία Γερμανού.

Εβελίνα: Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε τύχει να κάνουμε μία συνέντευξη με τη μητέρα μου στο σπίτι και ύστερα μας προσκάλεσαν να πάμε στο πλατό. Δυο-τρεις μέρες μετά με πήραν ξανά τηλέφωνο και μου είπαν: «Θέλεις να έρθεις ξανά στην εκπομπή;». Αυτό έγινε μερικές φορές ακόμα. Αλλά ποτέ κανείς δεν μου είπε ότι δοκιμάζομαι για κάτι ή ότι υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας. Οπότε λογικά δεν τους έκανα, γι’ αυτό που είχαν στο μυαλό τους. Μετά δέχτηκα πρόταση για να είμαι στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τη Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη και πέρσι μού ζήτησαν να κάνω δοκιμαστικό για το Love It και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Όταν όμως με πήρε τηλέφωνο η Ναταλία, τελείωσαν όλα! Την παρακολουθώ και τη θαυμάζω χρόνια και ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστούμε.

Κλεάνθης: Εγώ τότε, επειδή τα συζητούσαμε, της είπα ότι μου άρεσε πολύ που την πήρε η ίδια η Ναταλία τηλέφωνο και όχι κάποιος συνεργάτης της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ