Λίγες μέρες πριν η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, μας συγκίνησε όλους με μια συγκλονιστική ανάρτηση, με αφορμή τα 4 χρόνια από τη φρικτή δολοφονία της κόρης της. Οι υπεύθυνοι για τον ομαδικό βιασμό της και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη καταδικάστηκαν σε ισόβια και δεκαπέντε έτη κάθειρξης και στο εφετείο.

Ωστόσο με νέα ανάρτησή της η Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης, μας ενημερώνει ότι οι δράστες της δολοφονίας της κόρης της προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο και η υπόθεση θα δικαστεί στις 13 Δεκεμβρίου. Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη εξέφρασε την απόγνωσή της για αυτή την εξέλιξη λέγοντας πως για να παραστεί στον Άρειο Πάγο για τη μνήμη της κόρης της θα πρέπει να πληρώσει δικαστικά έξοδα για μια ακόμη φορά.

Στην ίδια ανάρτηση η μητέρα της Ελένης δημοσίευσε την τελευταία της φωτογραφία της κόρης της, τον Αύγουστο του 2018 κάνοντας δεκάδες διαδικτυακούς της φίλους να συγκινηθούν και να της στείλουν μηνύματα συμπαράστασης.

Η φωτογραφία της Ελένης Τοπαλούδη στο κέντρο της Αθήνας που έμελλε να είναι η τελευταία της

Η Κούλα Αρμουτίδου, έγραψε μεταξύ άλλων:

«Αύγουστος του 2018. Η τελευταία φωτογραφία. Πετάχτηκε η Ελένη για να μας συναντήσει. Πού να ξερα ,μετά από λίγο διάστημα τι θα ζούσα. Τίποτε δεν προμήνυε όλη αυτή την τραγωδία.
Και τώρα οι βασανιστές, οι βιαστές, οι στραγγαλιστες, οι στυγνοί δολοφόνοι προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο. Στις 13 Δεκεμβρίου του 2022. Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν; Αφού τους δίνει το δικαίωμα η ευνομούμενη Πολιτεία και το Κράτος Δικαίου ,γιατί να μην το κάνουν; Και εγώ πρέπει να παραστώ για την ιερή μνήμη του παιδιού μου και ξανά να πληρώνω 6000 ευρώ. Πού θα τα βρω;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ