Σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βγήκε το πρωί της Παρασκευής (5/4) η Κούλα Αρμουτίδου.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα από τον σύντροφό της και ανατρίχιασε το πλατό της «Super Κατερίνα».

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά των αστυνομικών και τις ελλείψεις που υπάρχουν στο σύστημα της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα θύμισε πως έτσι ξεκίνησε και η υπόθεση της κόρης της, λέγοντας πως οι πρώτοι δολοφόνοι της ήταν οι δύο αστυνομικοί.

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη πλέον στην Αστυνομία. Έχω απόστρατο αδελφό αλλά δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Έτσι έδιωξαν και το δικό μου το παιδί. Τα σκουπίδια! Εκείνος ο αστυνομικός ο Πατρινός, έχω πολύ μίσος μέσα μου, και ο άλλος ο Αθηναίος! Πήγε το παιδί μου και δεν βρήκε προστασία!», είπε η κ. Κούλα Αρμουτίδου, συγκινώντας το πάνελ και κάνοντας την Κατερίνα Καινούργιου να δακρύζει.

«Δυστυχώς, με την περίπτωση της Κυριακής ξαναθυμήθηκα την περίπτωση του δικού μου παιδιού. Με λυπεί και με θυμώνει ότι αυτό το βίαιο γεγονός συνέβη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα. Ένας ποινικός αστυνομικός που έχει καταδικαστεί να φυλάει; Ποιος; Αυτός που ήταν μέσα σε ιστορία με πλαστά διαβατήρια; Τι σαθρό σύστημα είναι αυτό; Τι νόμοι; Να σφάζεται σαν τραγί μία κοπελίτσα μπροστά σε αστυνομικό τμήμα;», περιγράφει η κυρία Αρμουτίδου.

«Δεν θέλω να ακούω τη λέξη «καρατομήθηκαν». Νόμοι είναι αυτοί; Γι’ αυτό συμβαίνουν και θα συμβαίνουν όλα αυτά! Κι αυτές οι αστυνομικίνες, γυναίκες 60 χρονών, αντί να αγκαλιάσουν αυτό το κορίτσι που πήγε εκεί επειδή φοβόταν και κινδύνευε… το έδιωξαν; Δεν ντρεπόμαστε; Αν ήταν πολιτικάντηδες, δέκα περιπολικά θα είχαν στείλει! Αν αυτό συνέβαινε στη δική τους κόρη, τι θα έκαναν;», φώναζε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στον αέρα του Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τοπαλούδη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της με την τούρτα γενεθλίων στον τάφο της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ