Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και ο σύζυγός της περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, μαζί με τον γιο του Όγκαστ Φίλιπ Χοκ, ο οποίος γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021.

«Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο κύριος Τζακ Μπρούκσμπανκ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους αυτό το καλοκαίρι», ανέφερε το παλάτι στην ανακοίνωση. «Η οικογένεια είναι χαρούμενη και ο Όγκαστ ανυπομονεί πολύ να γίνει μεγάλος αδερφός».

Η 32χρονη πριγκίπισσα Ευγενία μοιράστηκε επίσης τα νέα πως είναι έγκυος μέσα από τη σελίδα της στο Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον σύζυγό της στην οποία ο γιος τους έχει χωθεί στην αγκαλιά της μητέρας του, με το πρόσωπό του στην κοιλιά της.

Η πριγκίπισσα Ευγενία έγραψε στη λεζάντα του γλυκού στιγμιότυπου: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι θα υπάρξει μια νέα προσθήκη στην οικογένειά μας αυτό το καλοκαίρι».

Το δεύτερο παιδί της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ Μπρούκσμπανκ θα είναι το πρώτο από τα δισέγγονα της Βασίλισσας Ελισάβετ που γεννήθηκαν μετά τον θάνατό της τον Σεπτέμβριο. Η νέα προσθήκη θα είναι 13η στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Η εμφάνιση της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον σύζυγό της στις 15 Δεκεμβρίου.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για σκι το 2010 στο Verbier της Ελβετίας. Η Eugenie είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αρραβώνα ότι ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά» — και ο σύζυγός της συμφώνησε.

Ο Τζακ έκανε πρόταση γάμου στην πριγκίπισσα Ευγενία κατά τη διάρκεια των διακοπών του τον Ιανουάριο του 2018 στη Νικαράγουα. Παντρεύτηκαν στις 12 Οκτωβρίου 2018, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ