Ο 43χρονος Χάρης Δούκας είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων. Το βράδυ της Κυριακής 15 Οκτωβρίου, μάλιστα, γιόρτασε τη μεγάλη νίκη του στο εκλογικό του κέντρο μαζί με όσους τον στήριξαν στον προεκλογικό του αγώνα.

Στο πλάι του διακριτικά, ντυμένη με ένα μπλε φόρεμα και δίχρωμες κομψές γόβες ήταν η μνηστή του, Γεωργία Πολυτάνου. Το ζευγάρι έχει 15 χρόνια διαφορά.

Η καστανομάλλα και εντυπωσιακή γυναίκα σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις δίπλα στον καθηγητή του ΕΜΠ και νέο δήμαρχο Αθηναίων. Η 28χρονη Γεωργία Πολυτάνου είναι μια καλλιεργημένη και μορφωμένη γυναίκα χαμηλών τόνων.

Μάλιστα το όνομά της ήταν ανάμεσα στους 176 υποψηφίους του συνδυασμού του Χάρη Δούκα, «Αθήνα τώρα»

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου

Η Γεωργία Πολυτάνου, γεννήθηκε στις τον Αύγουστο του 1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα ΔΕΣ (Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών).

Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο και περιεχόμενο, Energy: Strategy, Law and Economics.

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλά πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

Η Σάσα Σταμάτη είχε το ρεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Super Κατερίνα» της Τρίτης.

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Δούκας: Οι φωτογραφίες από τη Χαριλάου Τρικούπη μετά την εκλογή του ως δήμαρχος Αθηναίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ