Η Ζιζέλ Μπούντχεν παραδέχτηκε πως η φροντίδα των παιδιών της ήταν πιο απαιτητική από το να δουλεύει ως μοντέλο. Στα απομνημονεύματά της, με τίτλο «Lessons: My Path to a Meaningful Life» εξήγησε πως έπρεπε να εγκαταλείψει πολλούς τομείς της ζωής της, ώστε να καταφέρει να κάνει οικογένεια με τον Τομ Μπρέιντι.

«Ο Τομ κι εγώ θέλαμε να κάνουμε τον γάμο μας να λειτουργήσει. Οπότε, αυτό, για το οποίο είχα δουλέψει τόσο σκληρά για να το πετύχω, αυτό που έκανα από 14 ετών, έπρεπε να πάει πίσω. Δεν ήταν μια ομαλή μετάβαση», εξομολογήθηκε η Ζιζέλ.

Στη συνέχεια τόνισε ότι ήταν σαν να έχασε τον εαυτό της μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού «Ήταν σαν να πέθανε ένα μέρος του εαυτού μου. Ήμουν πάντα αυτό το πολύ ανεξάρτητο άτομο, όλα αφορούσαν εμένα. Αλλά πλέον, είχα αυτό το μικρό ον και ξαφνικά, ένιωσα ότι δεν μπορούσα να κάνω άλλα πράγματα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα».

Αν και η μητρότητα ήταν κάτι που ήθελε εξομολογείται ότι δεν ήταν εύκολο αφού αναγκάστηκε να αφήσει πίσω την καριέρα της. «Είναι μεγάλο το σοκ, όταν το βιώνεις αυτό. Γρήγορα έμαθα πως το να είσαι μητέρα έχει πολύ περισσότερη δουλειά από το μόντελινγκ», εξήγησε.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσαν πρόσφατα τον χωρισμό τους έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας.

Ο άσος του NFL ήταν αυτός που θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες και να ενημερώσει για την απόφαση που πήραν από κοινού.

«Τις τελευταίες ημέρες, η σύζυγός μου κι εγώ ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες για το διαζύγιό μας, μετά από δεκατρία (13) χρόνια γάμου. Φτάσαμε από κοινού σε αυτή την απόφαση με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι γιατί έχουμε τα υπέροχα παιδιά μας, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το επίκεντρο του κόσμου μας, με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί ως γονείς για να είμαστε σίγουροι πως λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει.

Φτάσαμε στην απόφαση για την έκδοση του διαζυγίου μετά από πολύ σκέψη. Κάτι τέτοιο είναι, φυσικά, επώδυνο και δύσκολο, όπως είναι για πολύ κόσμο που περνάει το ίδιο πράγμα σε όλο τον πλανήτη. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον άλλον, αναζητώντας τα επόμενα κεφάλαια της ζωής μας. Θα σας παρακαλούσαμε να υπάρχει ιδιωτικότητα και σεβασμός καθώς ψάχνουμε να βρούμε τι θα προκύψει για μας τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Σας ευχαριστούμε», ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ