Στιγμές ανεμελιάς μακριά από την Αθήνα περνά η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία ξετρέλανε τους followers φορώντας στο μπικίνι της και παίζοντας με τα κύματα.. Η παρουσιάστρια από τα τέλη Ιουλίου δεν σταματά να γεμίζει το Instagram της με το μπλε του ουρανού και της θάλασσας. Έχει εγκαταλείψει το μακιγιάζ και έχει «αγκαλιάσει» τον ήλιο, την αλμύρα, τους ατίθασους κυματισμούς στα μαλλιά και όχι μόνο!

Όπως δείχνουν οι τελευταίες φωτογραφίες της, η Ζέτα Μακρυπούλια χορεύει πάνω στα άγρια κύματα και ευχαριστιέται το καλοκαιρινό παιχνίδι με την ψυχή της. Για τις βουτιές της αυτή τη φορά η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε ένα μπικίνι σε σχήμα τρίγωνο με πολύχρωμο crochet το οποίο συνδύασε με λευκό μπικίνι bottom.

Τα χρώματα είναι κάτι που επιλέγει να βάζει στην καθημερινότητά της η παρουσιάστρια στις εμφανίσεις της στο Rouk Zouk με το οποίο θα επιστρέψει από την επόμενη σεζόν. Έτσι δεν τα αποχωρίζεται ούτε το καλοκαίρι στις επιλογές των μπικίνι της. Αν και φυσικά μια κλασσική επιλογή όπως εκείνη του μαύρου χρώματος δεν λείπει από την τσάντα της παραλίας της.

Πριν από λίγες ημέρες στις διακοπές της τη συντρόφευσε και ο αγαπημένος της φίλος Νίκος Μουτσινάς.

Η φιλία τους κρατάει χρόνια και σε αυτή δεν χωρούν τηλεοπτικές αντιπαλότητες. Η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Νίκο Μουτσινά ξέκλεψαν λίγο χρόνο και αυτό το καλοκαίρι για να βρεθούν και να κάνουν παρέα τις βουτιές τους, όπως άλλωστε συνηθίζουν κάθε χρονιά. Μάλιστα η Μακρυπούλια επέλεξε μια ερημική παραλία με δύσκολη πρόσβαση για να κάνουν το μπάνιο τους και άκουσε λίγη από την γκρίνια του Νίκου Μουτσινά που την αγαπά κι αυτή όπως και τον καλό της φίλο όπως είχε σχολιάσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ