Η φιλία τους κρατάει χρόνια και σε αυτή δεν χωρούν τηλεοπτικές αντιπαλότητες. Η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Νίκο Μουτσινά ξέκλεψαν λίγο χρόνο και αυτό το καλοκαίρι για να βρεθούν και να κάνουν παρέα τις βουτιές τους, όπως άλλωστε συνηθίζουν κάθε χρονιά.

Τι κι αν η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε μια ερημική παραλία με δύσκολη πρόσβαση ακούγοντας τη γκρίνια του Νίκου Μουτσινά, εκείνη την αγαπά και αυτή, γιατί ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» πάντα έρχεται τελικά και αυτό είναι το σημαντικό. Στο τέλος άλλωστε θα μείνουν μόνο τα γέλια τους και τα καλοκαίρια που μετρούν.

«Αγαπώ την γκρίνια του γιατί τον δυσκολεύω λίγο με την πρόσβαση στις παραλίες και στην διαδρομή ακούω πολλά, αλλά το καλό είναι πως παρόλη την γκρίνια, τελικά έρχεται. Και τελικά… Πάντα γελάμε, πάντα περνάμε ωραία! Συν ένα καλοκαίρι μαζί Νίκο Μουτσινά. Καλοκαίρι και φίλοι!», έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της και μας έδωσε μια «γεύση» από την εξόρμησή τους στην παραλία.

Τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια «μυρίζουν καλοκαίρι». Η παρουσιάστρια γιόρτασε ακόμα και τα γενέθλιά της στην παραλία όπως επιθυμούσε.

Μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της για τα γενέθλιά της μαζί με 2 άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες.

Ποζάροντας στην παραλία με το μαγιό της και αναρτώντας δύο εικόνες η ίδια σημείωσε: «Καλοκαίρι και γενέθλια. Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτι γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονείς τους.

Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!». Φυσικά οι φίλοι της παρουσιάστριας έσπευσαν να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ