Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η Υρώ Μανέ. Η ηθοποιός απολαμβάνει κάθε χρονιά να διοργανώνει ένα μικρό πάρτι και να γιορτάζει την ξεχωριστή ημέρα με αγαπημένα της πρόσωπα. Έτσι και φέτος. Η Υρώ Μανέ έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της που πάνω είχε την ευχή «Να τα εκατοστήσεις». Από τη βραδιά δεν έλειψαν και άλλοι γλυκείς πειρασμοί, αλλά ούτε και το κέφι. Ανάμεσα στους φίλους που την τίμησαν την ημέρα των γενεθλίων της, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας και η Δανάη Λουκάκη. Φυσικά, από το πλευρό της μητέρας της δεν έλειπε η κόρη της Φαίδρα, τον γάμο της ηθοποιού με τον Τάσο Νταϊόγλου.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην gallery που ακολουθεί.

Η 24χρονη κόρη της Φαίδρα έχει ακολουθήσει κι εκείνη καλλιτεχνικά μονοπάτια καθώς είναι επαγγελματίας χορεύτρια. Μητέρα και κόρη συχνά πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις στο θέατρο που αγαπούν πολύ να παρακολουθούν.

Η Υρώ Μανέ αυτό το διάστημα θα πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα επεισόδια της νέας σειράς «Τα Νεοκλασσικά» στον Alpha. Πρόκειται για κλασσικές ιστορίες δοσμένες διαφορετικά. Κάθε εβδομάδα μία ολοκαίνουργια αγαπημένη κωμωδία με νέα ματιά. «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Ο εμίρης και ο κακομοίρης», «Μιας πεντάρας νιάτα», «Οι κληρονόμοι», «Η κόμισσα της φάμπρικας», με νέους πρωταγωνιστές και πολλές εκπλήξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ