Έναν χωρισμό σοκ αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα On Time. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη δεν είναι πια ζευγάρι.

Οι δυο τους ήταν μαζί για 5 χρόνια, ωστόσο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τις σχέσεις τους ωστόσο να παραμένουν εξαιρετικές.

Ένα αγαπημένο ζευγάρι

Η Χρυσή, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, που θεωρείται μία από τις πιο ωραίες Ελληνίδες, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση The Humans, την οποία σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στο θέατρο «Μουσούρη». Οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν ήταν άλλωστε και ο λόγος που πολλοί δεν κατάλαβαν ότι το πρώην πλέον ζευγάρι δεν είναι μαζί.

Όσο αθόρυβη ήταν η σχέση τους, τόσο αθόρυβος ήταν και ο χωρισμός τους. Τόσο η Χρυσή Βαρδινογιάννη όσο και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, τον οποίο απολαμβάνουμε φέτος στη σειρά «Ο Γιατρός» του Alpha, ήταν πάντα χαμηλών τόνων και δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα για σχόλια. Τα λιγοστά πλάνα, όπου τους έχουμε δει μαζί στην πενταετή σχέση τους, ήταν σε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Φρόντιζαν πάντα να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ζω σαν παντρεμένος. Έχω τρία παιδιά στο σπίτι… με τη συγκεκριμένη γυναίκα που είμαι στη ζωή θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βιώσω ξανά την πατρότητα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε μία από τις σπάνιες αναφορές στην προσωπική του ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ