Για την αχάριστη συμπεριφορά του Βαγγέλη Περρή είχε μιλήσει πριν από αρκετά χρόνια η Ρούλα Κορομηλά. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια είχε συνεργαστεί δυο φορές μαζί του και οι σχέσεις τους έληξαν επεισοδιακά.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 ο Βαγγέλης Περρής βρέθηκε στην ομάδα της Ρούλας Κορομηλά και στα λαμπερά σόου της. Ωστόσο, χρόνια αργότερα η Ρούλα Κορομηλά είχε αναφερθεί σε αυτή τη συνεργασία με πολλή οργή και δυσαρέσκεια.

«Πότε σε απέλυσα; Πότε; Ποτέ! Στην τηλεμαραθώνιο του Mega σε ψάχναμε και εξαφανίστηκες ως δια μαγείας. Δεν είχες κάτι μαζί μου; Μετά τις 30 ώρες μαραθωνίου τις 5 ώρες ήσουν εξαφανισμένος. Γιατί έχουμε κάποιες εκκρεμότητες. Το θυμάσαι με την τσάντα ταχυδρόμου που είχες έρθει και το πέδιλο, ικετεύοντας να σε πάρω για δουλειά. Και σε πήρα. ζητούσες πολλά χρήματα και έκανες το όνομα αυτό που κάνεις και τώρα ξεχνάς. το χειρότερο πράγμα στη ζωή είναι να ξεχνάμε τους ανθρώπους που μας ευεργέτησαν», είχε αναφέρει.

Ήταν τότε που ο Βαγγέλης Περρής είχε μιλήσει με όχι και τόσο κολαυκευτικά λόγια για την Ρούλα κάνοντας λόγο για το γεγονός ότι ήταν προληπτική καθώς και για την απέχθειά της στο μωβ χρώμα.

Ο «δεύτερος γύρος» με την Ρούλα Κορομηλά

Το 2016, όμως, η Ρούλα Κορομηλά του δίνει μια νέα ευκαιρία να συνεργαστούν το 2016 στο νέο «Μπράβο» στο Epsilon. Μάρτυρες τότε, ανέφεραν πως έφυγε κακήν κακώς, καθώς δεν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του.

Ο ίδιος μιλώντας τότε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα είχε πει για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ρούλας:

«Η εκπομπή ήταν μια παραγγελία απέναντι στη Ρούλα να κάνει ένα show συγκεκριμένο, διάρκειας δέκα επεισοδίων. Η Ρούλα ζήτησε από τους ανθρώπους που ξέρει ότι σε αυτό το είδος κάτι γνωρίζουν να την βοηθήσουν. 

Εγώ είπα ότι θα πάω για δύο εκπομπές, τις κάναμε τρεις, τις κάναμε τέσσερις… Αυτό που είχα αναλάβει ήταν να το στήσω, είχα την επιμέλεια. Οι τέσσερις εκπομπές τελείωσαν την περασμένη εβδομάδα, υπάρχει αυτό το δεκαπενθήμερο που βοηθά να γίνει η αλλαγή της σκυτάλης, που αυτό κάνουμε. Εγώ, αυτή την εποχή, όπως ξέρετε πολύ καλά, οι υποχρεώσεις με τραβάνε να πάμε στο νησάκι μας.

Με τη Ρούλα είμαστε πολύ περισσότερο δεμένοι από ότι ήμασταν, δουλέψαμε πάλι μαζί και αυτό είχε πολύ ενδιαφέρον και έχουμε τις καλύτερες σχέσης. Τους είπα ότι αν παρουσιαστεί ανάγκη θα είμαι εκεί να βοηθήσω. Χθες ήμασταν μαζί με τη Ρούλα» είχε προσθέσει θέλοντας να εξηγήσει τι συνέβη και διεκόπη η συνεργασία τους,

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Περρής: Όταν το τηλεπαιχνίδι που ήταν κεντρικός παρουσιαστής, κόπηκε στα 6 επεισόδια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ