Οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ περπάτησαν δίπλα-δίπλα στο κόκκινο χαλί. Οι δύο καλλονές αδερφές παρευρέθηκαν στο Prince’s Trust Gala το 2022 το βράδυ της Πέμπτης (28 Απριλίου) στο Cipriani 25 Broadway στη Νέα Υόρκη.

H Τζίτζι και η Μπέλα έχουν βρεθεί μαζί σε επιδείξεις μόδας τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο αυτή η επίσημη έξοδός τους σηματοδοτεί την πρώτη τους κοινή εμφάνιση σε κόκκινο χαλί από τον Φεβρουάριο του 2020.

Το Prince’s Trust ιδρύθηκε από τον Πρίγκιπα Κάρολο με το όραμα ότι κάθε νέος πρέπει να έχει την ευκαιρία να πετύχει – ένα όραμα που παραμένει αμετάβλητο σήμερα. Το Trust παρέχει καθημερινά οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη σε χιλιάδες νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, από την ανεργία μέχρι τον κοινωνικό αποκλεισμό, τη φτώχεια, τα προβλήματα ψυχικής υγείας, την αναπηρία ή την κακοποίηση.

Όσο για τις στυλιστικές τους επιλογές; Η Τζίτζι Χαντίντ διάλεξε σύνολο με την υπογραφή Valentino στο No1 Χρώμα της σεζόν, το έντονο ροζ. Η Μπέλα, πάλι, έκανε μια πιο κλασική επιλογή με vintage δημιουργία Christian Dior σχεδιασμένη από τον Yves Saint Laurent το 1959. και κοσμήματα Chopard. Ολοκλήρωσε το look με σέξι γόβες Christian Louboutin.

Δείτε ποιοι άλλοι celebrities έδωσαν «το παρών» στo GalaQ

Φωτογραφίες: Backgrid USA, Αbaca

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ